Bansbach gasveren: toepasbaar van de Sahara tot in de ruimte

Bansbach gasveren: toepasbaar van de Sahara tot in de ruimte

Bansbach gasveren: toepasbaar van de Sahara tot in de ruimte

Bansbach gasveren onderscheiden zich op verschillende vlakken van andere merken. Ze bieden een breed assortiment en kunnen dankzij hun maatwerkmogelijkheden altijd de perfecte gasveer leveren. De gasveren (en actuatoren) van Bansbach staan naast hun betrouwbaarheid en een lange levensduur bekend om hun kwaliteit.

Naast deze voordelen bieden de gasveren van Bansbach andere mogelijkheden. Zo zijn de gasveren van Bansbach beschikbaar in vier verschillende temperatuurbereiken.

Hierdoor kunnen de gasveren in de meest extreme weersomstandigheden toegepast worden. Van -55°C tot +200°C, de kwaliteit van Bansbach’s gasveren blijft gewaarborgd. In dit artikel leest u meer over de temperatuurbereiken van deze gasveren.

Vier temperatuurbereiken voor gasveren

De gasveren van Bansbach zijn beschikbaar in de volgende vier temperatuurbereiken:

  Laagste temperatuur Hoogte temperatuur
Standaard -20°C +80°C
Heat-setup -40°C +80°C
Aerospace -55°C +80°C
Cold-setup -20°C +200°C

Voordelen van deze temperatuurbereiken

Als producent van gasveren heeft Bansbach meer dan 60 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van gasveren. Vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de gasveren, worden deze in diverse extreme omstandigheden gebruikt.

Hierdoor heeft Bansbach vier verschillende temperatuurbereiken ontwikkeld. Door te kiezen voor het juiste bereik voor een specifieke toepassing worden verschillende voordelen behaald:

  • in extreme omstandigheden biedt het juiste temperatuurbereik een langere levensduur voor de gasveren;
  • deze lange levensduur resulteert in een duurzame en economische gasveer vergeleken met standaard alternatieven.

Gasveren voor extreme omstandigheden bestellen

Wanneer gasveren in extreme toepassingen gebruikt worden, bieden de vier temperatuurberieken een uitkomst. Voorbeelden hiervan zijn aerospace applicaties waarbij grote temepratuurverschillen optreden, toepassingen waar veel hitte is, zoals bij zonneparken in hete gebieden of bij industriële ovens of verwarmingsinstallaties.

De verschillende temperatuurbereiken zijn beschikbaar voor bijna alle krachten, alle lengtes en diameters van Bansbach’s gasveren. Via de gasveerconfigurator stelt u zelf eenvoudig de juiste gasveer voor uw toepassing samen. Als u behoefte heeft aan advies op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen met de gasverenspecialisten van BIBUS.