Bekijk BIBUS in RTL programma 'Doe Maar Duurzaam'

Bekijk BIBUS in RTL programma 'Doe Maar Duurzaam'

Bekijk BIBUS in RTL programma 'Doe Maar Duurzaam'

Bekijk BIBUS in RTL 7 programma 'Doe Maar Duurzaam'

Na een leuke en intensieve draaidag op 23 april jl.,waarbij een filmploeg van RTL 7 (& RTL Z) bij ons op de werkvloer aanwezig was om een item te maken voor het programma ‘Doe Maar Duurzaam’, was het zondag 13 mei dan eindelijk zover; in een 3 minuten durend item in het programma kwamen onze collega’s Stefan van der Beek, Pam Nieuwland en Sharon Slootweg aan het woord over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan het onderwerp duurzaam ondernemen. In het item laat BIBUS op diverse manieren zien hoe het een bijdrage levert aan duurzaam ondernemen. 

Ranpak demoIn het fragment is onder andere te zien hoe BIBUS duurzaamheid toepast in een recent ontwikkelde machine van Ranpak. Deze FillPak SL machine voegt gerecycled papier toe aan de verpakkingsdozen. Zo kunnen dozen snel, effectief en doelgericht worden gevuld. BIBUS heeft voor deze toepassing een ergonomische, betrouwbare en veilige hoogteverstelling ontwikkeld en levert een complete plug & play subassembly aan, waarbij onder andere een blokkeerbare gasveer geïntegreerd is.

Wilt u graag zien hoe BIBUS het proces van verduurzaming vormgeeft op het gebied van hoogwaardige mechanische industriële componenten en oplossingen? Bekijk het item in onderstaande video of ga naar ons YouTube kanaal

Wij horen graag wat u ervan vindt!