BIBUS in de praktijk: sterknoppen voor de bediening van uw machines

BIBUS in de praktijk: sterknoppen voor de bediening van uw machines

BIBUS in de praktijk: sterknoppen voor de bediening van uw machines

Machine bediendelen worden vooral toegepast bij het besturen van machines en apparaten. Denk naast sterknoppen bijvoorbeeld ook aan handwielen, handgrepen en beugelgrepen. Allemaal machine onderdelen die gebruikt worden om de machine te kunnen besturen. Een groot gedeelte van onze bediendelen bestaat uit allerlei soorten knoppen. Knoppen in vele vormen, maten en materialen.

Met een zeer breed assortiment knoppen hebben wij voor iedere toepassing de juist knop. Onze knoppen worden vooral gebruikt in machines en apparaten, dus voor industriële toepassingen. Een deel van dit assortiment zijn sterknoppen. Een sterknop heeft als voordeel dat deze door de vorm goed in de hand ligt.

Compleet assortiment sterknoppen

Ons assortiment sterknoppen is zeer compleet en uitgebreid. Het assortiment is onder te verdelen in ‘knoppen met binnendraad’, ‘knoppen met boring’ en ‘knoppen met draadeind’. Voor alle sterknoppen geldt dat deze te verkrijgen zijn in diverse uitvoeringen; diverse kleuren, vormen en materialen (zoals staal, RVS, aluminium, Bakeliet en glasvezelversterkte kunststof).

Per sterknop is een afbeelding, technische tekening en maattabel beschikbaar zodat u direct uw sterknoppen via onze shop kan bestellen. De sterknoppen met draadeind worden eenvoudig gemonteerd in een binnendraad. De sterknoppen met boring zijn handmatig te monteren door de sterknoppen met binnendraad op het draadeind te schroeven. De sterknoppen met boring hebben een gladde boring en zijn eenvoudig te monteren door middel van inpersen/drukken.

Sterknoppen op maat

Binnen ons assortiment sterknoppen is voor elke toepassing vaak de juiste sterknop te vinden. Toch zijn er ook toepassingen of situaties waarbij een sterknop op maat ontwikkeld moet worden. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • materiaal naar keuze;
  • aanpassing van de grootte van boring of lengte van draadeind;
  • een kleur naar keuze uit de kleurentabel.

Bent u benieuwd of wij uw sterknoppen kunnen leveren, neem dan gewoon contact met ons op.

Sterknoppen bestellen

Onze sterknoppen zijn eenvoudig en snel via onze shop te bestellen. Met uw persoonlijke account kunt u 24/7 uw bestelling plaatsen. Daarnaast besteld u ook online met uw persoonlijke condities. Zo ziet u direct welke kortingen u ontvangt.

Waarom online bestellen?

  • Per artikel inzicht in verwachte levertijd
  • Lagere order- en verzendkosten
  • Bestellen met uw klant specifieke kortingen
  • 24/7 bestellen
  • Orderhistorie bekijken

Heeft u nog geen account? Meld u dan direct aan. Met één werkdag wordt uw account klaargezet en geactiveerd. U ontvangt na activatie van ons een e-mail met uw account gegevens.

BIBUS uw sterknoppen leverancier

Met een breed en compleet assortiment aan bediendelen zijn wij uw ideale partner voor mechanische componenten. Naast ons complete assortiment onderscheiden wij ons door onze betrokkenheid bij onze klanten. Wij denken graag met u mee en voorzien u altijd van het beste advies. Dus bent u op zoek naar een sterknop, dan helpen wij u graag. Neem contact op met onze productspecialisten en hoor wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.