BIBUS op de ESEF Maakindustrie 2024

BIBUS op de ESEF Maakindustrie 2024

BIBUS op de ESEF Maakindustrie 2024

Afgelopen week stond ons team voor het eerst als BIBUS in Utrecht op de ESEF Maakindustrie. Sinds de fusie van Mparts BV en BIBUS Romicon BV op 1 januari 2023 was dit dé gelegenheid om BIBUS en het gehele assortiment onder de aandacht te brengen.

Op de stand zagen bezoekers niet alleen gasveren, actuatoren, pneumatiek en mechanische componenten, maar we konden met gepaste trots ook nieuwe productgroepen presenteren, zoals o.a. lineaire geleidingen. In de onderstaande video is een deel daarvan terug te zien.

Wij kijken terug op een succesvolle beurs, waarbij wij veel kwalitatieve en inhoudelijke gesprekken hebben mogen voeren. Bedrijven wisten BIBUS te vinden om tot een oplossing te komen voor specifieke uitdagingen. Hierbij hielp de gespecialiseerde kennis van het technische team gecombineerd met het uitgebreide innovatieve productassortiment om tot de juiste oplossingen te komen.

In dit artikel leest u een recap van de afgelopen week op de Jaarbeurs in Utrecht. Hebben wij u gemist, maar heeft u toch een uitdaging voor het team van BIBUS? Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe BIBUS u verder kan helpen.

Een rondleiding langs de demonstraties van BIBUS

Het technische team van BIBUS was op de stand aanwezig om de meegebrachte componenten, machines en demo-units toe te lichten.

Een van de voorbeelden die veel bekijks trok was de ACE stootdemper demo-unit. Hierbij viel een wijnglas in vrije val, waarna het werd gedempt door de stootdempers zónder een druppel te knoeien.

Daarnaast was er een demo te zien van het Matrix snelschakelventiel (manifold). Deze demonstratie liet zien hoe snel een schakeltijd van minder dan 2 milliseconden daadwerkelijk is.

In de onderstaande video lichten Stefan van der Beek en Robert-Jan Wezenberg de stand op de ESEF Maakindustrie 2024 toe.

Vacature: Technisch Commercieel Medewerker

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. In deze functie geef je technisch advies en beantwoord je technische vraagstukken van bestaande en potentiële klanten.

Heb je interesse of nog vragen over deze functie, bezoek dan de vacaturepagina of neem contact op met Pam Nieuwland via pam.nieuwland@bibus.nl of 0252-433733.

De vacaturetekst uitgeprint op de ESEF