BIBUS, uw partner in het buitenleven!

BIBUS, uw partner in het buitenleven!

BIBUS, uw partner in het buitenleven!

LuikBIBUSheeft toonaangevende producten in haar assortiment voor de fabricage van uiteenlopende toepassingen in het buitenleven! Onze mechanische onderdelen van hoge kwaliteit kunnen worden toegepast in het productieproces van bijvoorbeeld dakluiken, terrasschermen, serrezonwering, verandazonwering, pergolazonwering, terrasoverkappingen, markiezen, windschermen en shutters.

Wij creëren graag samen met u de optimale beleving van het buitenleven voor uw klanten!

 

 


Onze toepassingen

Onze producten worden zeer gevarieerd toegepast. Of het nu gaat om het creëren van een aangenaam binnenklimaat door toepassing van de juiste zonwering, of het creëren van een beschutte buitenomgeving door toepassingen zoals terrasoverkappingen en windschermen. Als officiële Nederlandse distributeur van Bansbach Easylift® hebben wij een compleet aanbod aan gasveren, actuatoren en Easymotion® hydraulische (hoogte)verstellingen in ons assortiment. Wij hebben daarom ook mooie oplossingen voor dakluiken!


Video

In deze video ziet u een voorbeeld van één van onze toepassingen: glazen windschermen met een geïntegreerd mechanisch kliksysteem van Bansbach Easylift® CS gasveren. Dit unieke kliksysteem maakt het mogelijk de gasveer in ingeschoven positie mechanisch te borgen. Door slechts een lichte aanraking kan de borging van de zuigerstang weer worden opgeheven.

Onze producten

Naast een compleet aanbod aan Bansbach Easylift® gasveren, actuatoren en Easymotion® hydraulische (hoogte)verstellingen kunt u bij ons ook terecht voor een diversiteit aan arreteerbouten. Voor elke buitentoepassing de juiste oplossing dus!

Verano

Verano verandazonweringDe gasdrukveren van BIBUS ondersteunen de motor van de verandazonwering van Verano. Door deze constructie kan de Verano Tumba eenvoudig ingesteld worden, zodat de hoeveelheid schaduw in de tuin altijd in de hand is. Ook zorgt dit gepatenteerde lockingmechanisme ervoor dat een stabiele doekspanning gegarandeerd is.

 



 


Pand mpartsMeedenken, adviseren en oplossen

Vanwege onze jarenlange samenwerking met opdrachtgevers, gerenommeerde leveranciers en diverse fabrikanten van zonweringen en dakluiken heeft BIBUS een vaste plaats in deze branche weten te verwerven. Wij bieden u de juiste ondersteuning om uw keuze van producten te kunnen maken, wij denken namelijk graag met u mee!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op!