BIBUS voegt NGI stelvoeten aan pakket toe

BIBUS voegt NGI stelvoeten aan pakket toe

BIBUS voegt NGI stelvoeten aan pakket toe

BIBUS heeft haar assortiment stelvoeten uitgebreid met de RVS 304/316 stelvoeten van het Deense A-merk fabrikant NGI. Het internationaal opererende NGI is gespecialiseerd in de productie van verstelbare stelvoeten, al dan niet conform 3-A EHEDG-normen, van diverse toepassingen in de machine- en apparatenbouw, clean rooms, de voedingsindustrie, de bakkerijwereld, de zuivelindustrie, farmaceutische industrie tot de fruit- en groentewereld.

NGI stelvoeten van hoge kwaliteitDownload flyer stelvoeten

NGI is uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider voor het nivelleren met stelvoeten vanwege hun voortdurend hoge betrokkenheid bij de bedrijven en behoeften van hun klanten. De combinatie van gedegen advies en uitgebreide branchekennis geeft ze de mogelijkheid om een uitgebreid en innovatief assortiment stelvoeten en verstelbare nivelleersystemen aan te bieden.

NGI is de enige in de wereld met 3-A, EHEDG en USDA gecertificeerde hygiënische stelvoeten. NGI biedt een compleet assortiment standaard stelvoeten, zoals kunststof voeten, massieve voeten en voeten met volledig schroefdraad.

Klik op de afbeelding en download direct onze flyer

Waarom NGI

  • breed productassortiment
  • hygiënisch ontwerp
  • industriële specifieke knowhow
  • innovatie
  • professioneel advies

Het hoofdkantoor van NGI is gevestigd in Denemarken en verder wordt gewerkt met verkoopkantoren en een uitgebreid distributienetwerk. 

BIBUS start nu gefaseerd met de introductie van de M- en HPA-serie. De NGI stelvoeten uit de serie zijn op de website te vinden onder de masters BK76 t/m 81.

RVS stelvoeten met antislip

De modellen uit de M-serie (BK79, BK80 en BK81) hebben een RVS-voet, die aan de onderzijde is voorzien van een rubberlaag en 5° zwenkbaar is in alle richtingen. Verder zijn ze uitgevoerd met een doorlopend draadeinde, voorzien van hygiënisch gevulkaniseerde, FDA goedgekeurde antivibratie- en sliprubbers.

Naar keuze zijn deze modellen te leveren zonder mogelijkheid voor vloermontage, alsmede met een enkele of dubbele vloermontage-mogelijkheid. Afhankelijk van het model loopt het draagvermogen uiteen van 3,5 tot 220.000 N. De schoteldiameter is leverbaar van 40 tot 180 mm en de draadsoort van M8 tot M42. Voor het instellen van de modellen uit de M-serie is een steeksleutel van 6-36 mm nodig.

Stelvoeten met kunststof voet

De modellen uit de HPA-serie (BK76, BK77 en BK78) daarentegen, met een draagvermogen van 3.500 tot 162.000 N, hebben een kunststof voet met RVS-draadeinde die 10° zwenkbaar is in alle richtingen. Evenals de M-serie is ook de HPA-serie leverbaar in diverse uitvoeringen: HPA standaard en HPA AS, naar keuze met of zonder mogelijkheden voor montage op de vloer. De modellen uit de AS-serie hebben een kunststof voet met antisliprubber matje aan de onderzijde en een RVS draadeinde. De schoteldiameter bij de modellen uit deze serie varieert van 40 tot 100 mm, de draadsoort van M10 – M36 en de benodigde steeksleutels kunnen variëren van 13-30 mm.

Bestel uw NGI stelvoeten via BIBUS

Onderscheidend bij NGI/BIBUS zijn de korte levertijden, de mate van corrosiebestendigheid en dat er niet gewerkt wordt met een minimum bestelhoeveelheid. Het complete assortiment NGI stelvoeten is bij BIBUS te bestellen. De producten uit de BK76 tot en met BK81 serie zijn op dit moment ook via de shop te bestellen.

Binnenkort worden ook de stelvoeten uit de hygiënische en solid-serie aan onze shop toegevoegd. De eerstgenoemde modellen zijn hermetisch afgesloten door het gebruik van speciale afdichtingen om bacteriënvorming te allen tijde te voorkomen. Wilt u meer weten of wilt u bestellen kunt u altijd contact met ons opnemen via sales@bibus.nl of 0252-433733.