Compleet assortiment machine onderdelen

Compleet assortiment machine onderdelen

Compleet assortiment machine onderdelen

Met ruim 30.000 producten in het assortiment is BIBUS uw specialist voor alle soorten machine onderdelen. BIBUS heeft alle soorten industriële machine onderdelen die toegepast worden in de machine- en apparatenbouw. Van insteekstiften tot afstandhouders en van gasveren tot scharnieren. Verkrijgbaar in vele materialen en maten. Zo hebben wij voor iedere toepassing het juiste product.

De keuze van de juiste machine onderdelen is niet altijd even eenvoudig. De vele mogelijkheden en het brede assortiment in combinatie met het kiezen van de juiste maat en de keuze in materialen kan het kiezen van het juiste product ingewikkeld maken. Daarom is de keuze van de juiste partner die altijd met u mee kan kijken niet geheel onbelangrijk.

Bestel kwalitatieve en duurzame machine onderdelen bij BIBUS

BIBUS is uw specialist voor machine onderdelen. Ons brede assortiment is online beschikbaar en eenvoudig via onze shop te bestellen. Maak gebruik van onze zoekfunctie, filters bij de producten of onze product carrousel. Hiermee kunt u snel uw producten opzoeken en bestellen. Meldt u als bedrijf via onze website aan zodat u uw machine onderdelen ook online en 24/7 met uw prijscondities en kortingen kunt bestellen.

Een kleine greep uit ons assortiment:
Gasveren, actuatoren, insteekstiften, afstandhouders, knoppen, grepen, handwielen, kogelgeleidingen, scharnieren, sloten, verende drukstukken, kogelpotten, opspansystemen, werkplaatspersen en endoscopie oplossingen.

BIBUS dé partner voor uw machine onderdelen

Al decennia lang onderscheidt BIBUS zich in advies, levering én installatie van technologisch hoogwaardige industriële machine onderdelen en oplossingen. Bij veel van onze klanten kijkt en denkt BIBUS vanaf het eerste moment mee. Vanuit een probleemstelling, een eerste schets of een case, de kennis en producten van BIBUS worden dagelijks op alle niveaus ingezet.

Door onze jarenlange hechte samenwerking met opdrachtgevers en gerenommeerde leveranciers van onze machine onderdelen heeft BIBUS in de loop van de jaren een vaste plaats in de markt weten te bemachtigen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit zijn de belangrijkste uitgangspunten die we met een team van specialisten altijd nastreven. BIBUS denkt met u mee over oplossingen voor zowel de korte als lange termijn. Dit alles maakt BIBUS tot een totaalleverancier van machine onderdelen waar een optimale samenwerking centraal staat.

BIBUS levert machine onderdelen van gerenommeerde buitenlandse leveranciers die alleen maar hoogwaardige en innovatieve producten leveren. Enkele leveranciers zijn Halder, Bansbach, Boteco, Mahr, Mäder pressen, Böllhoff Attexor, Schölly en RST.

Heeft u een technisch vraagstuk of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen neem dan gewoon contact met ons op.