De voordelen van hygiënische stelvoeten

De voordelen van hygiënische stelvoeten

De voordelen van hygiënische stelvoeten

Via de webshop van BIBUS bestelt u al geruime tijd uit een breed assortiment gecertificeerde hygiënische stelvoeten. Deze stelvoeten zijn USDA en EHEDG gecertificeerd, kennen een zelf drainage oppervlak, zijn hermetisch afgesloten om bacterievorming te voorkomen en bestaan uit FDA-goedgekeurd anti-slip rubber en RVS.

Bij iedere levering van deze stelvoeten ontvangt u tevens een officieel hygiënisch gecertificeerd document. Kortom, de ideale stelvoeten voor toepassing in cleanrooms, de voedingsindustrie, farmaceutische industrie, de bakkerswereld, de zuivelindustrie, tot de fruit- en groente wereld.

Maar, wat maakt de hygiënische stelvoeten zo geliefd in deze sectoren? En, hoe bereiken deze componenten deze hoge mate van hygiëne? In dit artikel worden de voordelen van gecertificeerde hygiënische stelvoeten besproken.

Het voordeel van hygiënische stelvoeten

De voordelen van hygiënische stelvoeten zijn gericht op besparen. De gladde stelvoeten zijn gemakkelijker schoon te maken, waardoor er minder tijd nodig is om de stelvoeten te reinigen, de eerste besparing is een feit.

Daarnaast kan er door hygiënische stelvoeten te gebruiken minimaal 28% bespaard worden op zowel de benodigde hoeveelheid water als schoonmaakmiddelen. Deze besparing vertaalt zich in lagere schoonmaakkosten en een lagere ecologische voetafdruk van de componenten. Op deze manier dragen hygiënische stelvoeten bij aan een duurzamere bedrijfsvoering.

In de onderstaande video wordt het schoonmaken van een hygiënisch gecertificeerde stelvoet vergeleken met het schoonmaken van een standaard exemplaar. Niet alleen bespaart een hygiënische stelvoet water, schoonmaakmiddelen en tijd, een UV lichttest laat zien dat de hygiënische stelvoeten ook schoner worden dan standaard stelvoeten.

Hygiënische stelvoeten online bestellen

NGI is de enige fabrikant ter wereld van gecertificeerde hygiënische stelvoeten. De hygiënische wielen zijn de enige gepatenteerde wielen ter wereld volgens USDA, EHEDG en 3-A ontwerpprincipes.

De gecertificeerd hygiënisch producten zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie, die de huidige onhygiënische componenten eenvoudig kunnen vervangen.

U bestelt de hygiënische stelvoeten eenvoudig via de webshop van BIBUS. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden die deze componenten uw firma kunnen bieden? Klik dan hieronder voor meer informatie of neem direct vrijblijvend contact op met BIBUS.