ESEF 2016 groot succes

ESEF 2016 groot succes

ESEF 2016 groot succes

Ook dit jaar stonden wij weer met een enthousiast team op de ESEF 2016 te Utrecht. De grote belangstelling, de vele aanvragen en complimenten over onze producten en stand hebben ertoe geleid dat ook deze editie weer een groot succes is geworden.

Veel aandacht ging uit naar het omvangrijke pakket gasveren van Bansbach Easylift. Op het gebied van aandrijvingen werd er dit jaar spelingsvrije, precisie kogelgeleiding van Mahr getoond en voor het drukvoegen van dunne plaatmaterialen het zogenaamde clinchen/drukvoegen.

Wij zien u graag weer op de ESEF 2018. Kunt u niet zo lang wachten en bent u niet op de beurs geweest maar wilt u wel informatie over de producten die wij bieden ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij willen u namelijk graag vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Team Mparts op de ESEF 2016Mparts stand op de ESEF 2016Publiek bij Mparts op de ESEF 2016

Prijswinnaar ESEF

Tijdens de ESEF beurs kon er, door deel te nemen aan onze prijsvraag, een taart met bedrijfslogo worden gewonnen.

Wij plaatsten hiervoor een proefopstelling op onze stand waarbij wij de deelnemers vroegen om het aantal afstandsbussen te raden. De winnaar van onze prijsvraag is geworden: De heer R. Huijbregts van Fijnmechanische Industrie Touw BV. Hij had het exacte aantal van 2000 stuks goed. De taart is inmiddels bezorgd.