BIBUS introduceert innovatieve serie wielen voor diverse industriële toepassingen

BIBUS introduceert innovatieve serie wielen voor diverse industriële toepassingen

BIBUS introduceert innovatieve serie wielen voor diverse industriële toepassingen

De veeleisende omstandigheden waarin wielen in industriële toepassingen worden gebruikt, vereisen een hoog niveau van prestaties en duurzaamheid. BIBUS BV heeft als toonaangevende leverancier van industriële oplossingen, een nieuwe lijn industriële wielen toegevoegd aan het assortiment mechanische componenten.

Deze veelzijdige serie wielen biedt oplossingen voor een breed scala aan industriële toepassingen. In dit artikel leest u meer over de industriële wielen van BIBUS en de diverse toepassingen.

Breed inzetbare hoogwaardige industriële wielen

BIBUS staat bekend om haar betrokkenheid bij diverse industrieën en het nieuwe assortiment wielen is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen, ongeacht de sector. Of het nu gaat om gereedschapskarren in fabrieken, transportbanden in magazijnen, of werktafels in productiefaciliteiten, deze serie wielen van BIBUS biedt een oplossing die aan de eisen van de industrie voldoet.

Om te voldoen aan verschillende behoeften en belastingeisen is de serie wielen onderverdeeld in vijf verschillende series: BZ01, BZ08, BZ18, BZ22 en BZ27. Van Polyamide/Polyurethaan tot Aluminium, de wielen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en de belastingen variëren van 40 tot 800 KG, afhankelijk van het gekozen model.

De wielen zelf zijn verkrijgbaar als zwenkwielen of bokwielen, met de mogelijkheid om ze al dan niet te voorzien van remmen. In de webshop selecteert u tevens de gewenste bevestigingsmogelijkheden, vloerplaatbevestigend of draadeind. Ook de bevestigingsmogelijkheden zijn in meerdere materialen, zoals staal en RVS, beschikbaar.

Sommige modellen zijn specifiek ontworpen voor situaties waar trillingen en geluidsreductie van essentieel belang zijn. Andere modellen, bijvoorbeeld de serie BZ01, zijn vervaardigd van Polyamide, bestand tegen oliën en vetten. De modulariteit van het aanbod verhoogt het aantal toepassingen waarin deze wielen een gepaste oplossing bieden.

Industriële wielen op maat bestellen

Of het nu gaat om industriële toepassingen in fabrieken, magazijnen, ziekenhuizen, of andere bedrijfsomgevingen, BIBUS is toegewijd om industriële sectoren en machinebouwers te voorzien van hoogwaardige wielen die betrouwbaarheid en duurzaamheid garanderen.

Deze nieuwe serie wielen is nu beschikbaar en kan eenvoudig online worden besteld via de webshop. Voor meer informatie en advies op maat kunt u altijd contact opnemen met het team van BIBUS.

One-stop-shop voor mechanische componenten

Vanuit haar expertise kan BIBUS uw organisatie adviseren over de juiste mechanische componenten voor uw toepassing. De kracht van het productassortiment van BIBUS is te vinden in de omvang hiervan. Via de webshop bestelt u direct vanuit een assortiment van 35.000 mechanische componenten.

Hierdoor kan BIBUS altijd een op maat gemaakte oplossing bieden. De toevoeging van de industriële wielen vergroot hierbij de mogelijke oplossingen die BIBUS als one-stops-hop kan bieden.