Mparts op de ESEF 2016

Mparts op de ESEF 2016

Mparts op de ESEF 2016

Mparts-Esef-2016Van 15 tot 18 maart 2016 neemt Mparts deel aan de vakbeurs ESEF 2016. Bij Mparts op de stand (01.E076) staan deze editie de gasveren van Bansbach Easylift in de schijnwerpers. Getoond worden onder meer een aantal speciale gasveren uit het programma, zoals de CS gasveer (Click Systeem). Dit laatstgenoemde model kan worden ingezet om monitoren te laten verdwijnen in meubels of om zijkanten van relaxstoelen of sofa’s weg te klappen.

Verder meer over het Easy-Motion systeem van Mparts. Een gesloten lineaire hydraulische aandrijving, waarmee het mogelijk is om meerdere cilinders synchroon aan te sturen door deze afzonderlijk simultaan te bedienen. Dit geheel zal worden gecompleteerd met het complete standaard pakket conventionele gasveren.

Verder op de stand is te zien het complete leveringsprogramma metalen en kunststof sloten, sluitingen en scharnieren. Industriële componenten voor onder andere het openen en sluiten van kleppen, panelen en luiken in de machine- en apparatenbouw. Tevens is op de stand ruimte gereserveerd voor metalen en kunststof norm-, bedien- en machinedelen, alsmede een uitgebreid pakket kabelbinders, krimpkousen, snelnagels, afstandhouders en doorvoeren.

Op het gebied van aandrijvingen worden spelingsvrije, precisie kogelgeleidingen tentoongesteld en voor het drukvoegen van dunne plaatmaterialen (lees: clinchen) toont Mparts drukvoeggereedschappen en een diversiteit aan persen.

Gratis toegang

 

U kunt uw gratis toegangsbewijs voor de ESEF 2016 eenvoudig online bestellen door u hier te registreren.

Zo loopt u tijdens uw beursbezoek direct de beursvloer op en hoeft u niet te wachten bij de registratiebalie. U heeft tevens gratis toegang tot de gelijktijdige vakbeurs TechniShow.

Meld je aan voor de ESEF 2016

Zet de beursdata alvast in uw agenda:

Dinsdag 15 maart : 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 16 maart : 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 17 maart : 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 18 maart : 10.00 – 17.30 uur