Nieuwsbrief oktober 2023

Nieuwsbrief oktober 2023

Nieuwsbrief oktober 2023

Waarom voor een insteekstift kiezen?


Insteekstiften worden gebruikt voor een snelle bevestiging, vergrendeling, afstelling of borging. Dit maakt insteekstiften uitermate geschikt voor het eenvoudig en snel ontgrendelen van vaak herhalende verbindingen! De insteekstift zet zich vast met behulp van een kogelborging. Door het indrukken van de knop wordt de vergrendeling opgeheven en kan deze in de gewenste positie gezet worden. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in aluminium, kunststof, RVS, staal en titanium. Naast de kogelinsteekstift met diverse grepen of een kogelspanstift heeft BIBUS ook innovatieve modellen in het assortiment. Een voorbeeld hiervan is de insteekstift met zelfklemfunctie en het zelfborgende en roteerbare insteekhijsoog!

Klik hier voor het totaaloverzicht van onze insteekstiften.


EasyE-25 actuator van Bansbach (mini)


Deze nieuwe actuator van Bansbach is het allerkleinste model dat ze tot nu toe hebben ontwikkeld. Het nieuwe model is leverbaar in diverse snelheden, slaglengtes en krachten. In de basis is de EasyE-25 ontwikkeld voor ergonomisch en eenvoudig te bedienen verstellingen. De EasyE-25 is op maat samen te stellen en is naar keuze te leveren in zwart gepoedercoat staal of RVS 316 en uit te voeren in een 12- of 24-VDC versie, met of zonder Molex-connector. Tevens is er een uitgebreid assortiment eindconnectoren beschikbaar.Deze robuuste ventielen zijn ultra-precies, hebben een grote doorlaat en zijn berekend op circa 200 miljoen schakelingen.

Lees meer over de easyE-25


Vacuümgrijpers van COVAL


Nieuw:
 de stille vacuümgrijper van de MVG serie (65 dB) met I/O link voor pick and place! Afhankelijk van de toepassing kan de grijper uitgevoerd worden met zuignappen, foampads en speciale harde platen (COVAL Flex) met op allen een optie tot multi-zone. Elke grijper kan volledig op maat worden gemaakt!

Klik hier voor een totaaloverzicht van de MVG serie

 

 

 


Uitbreiding RVS verende drukstukken!


Recent hebben wij ons assortiment verende drukstukken uitgebreid met als voorbeeld de maten M2, M3 en M4 bij het verend drukstuk met kogel en gleuf (BA04). Maar ook de maten M5 t/m M24 bij de BA14, dit zijn verende drukstukken met een rollende kogel (in keramisch of RVS). Klik op onderstaande button voor meer informatie of ons totaaloverzicht van onze verende drukstukken.

Klik hier om het volledige assortiment verende drukstukken te zien.


AirTAC cilinders


BIBUS biedt u een volledig assortiment van pneumatische cilinders. Deze cilinders zorgen met behulp van perslucht voor een lineaire of roterende beweging. De grootte van de cilinder is afhankelijk van de te verplaatsen massa en de vereiste snelheid die de applicatie nodig heeft.

Klik hier voor meer informatie.