Nieuwsbrief augustus 2020

Nieuwsbrief augustus 2020

Nieuwsbrief augustus 2020

BIBUS in de praktijk: in positie verstelbare mast met behulp van een actuator!

De klant in kwestie kwam bij BIBUS met een uitdaging. Het uit Zweden geïmporteerde jacht was qua hoogte niet ingesteld op de Nederlandse bruggen. De mast belemmerde de doorgang onder sommige bruggen. BIBUS mocht meedenken om tot een oplossing te komen, waardoor het jacht een veel groter vaargebied kreeg.

Lees meer >>

toepassing maritiem


houder verende drukstukken

Houders voor verende drukstukken

Nieuw in het assortiment zijn de vernikkelde houders voor gladde verende drukstukken met kraag (BA10, BA11 en BA50). 

Het monteren/assembleren van verende drukstukken kan nu in een handomdraai gerealiseerd worden. Er zijn 3 types, namelijk een enkele linker en rechter, alsmede een dubbele schroefmontage.

Lees meer >>

 


'Slam-Action' sloten/sluitingenSlam Action stelvoeten

Deuren en panelen openen met knop/sleutel en sluiten/vergrendelen zonder extra handeling?! BIBUS heeft in het omvangrijke assortiment sloten o.a. de zogenaamde ‘Slam-Action’ sloten en sluitingen. Na het openen van de deur of het paneel kan éénvoudig de deur of het paneel ‘dicht gegooid’ worden, waarna het geheel automatisch afgesloten is.

Lees meer >>

 

 


Wegende stelvoeten

Stelvoeten met ingebouwde loadcel

De enige stelvoeten ter wereld met ingebouwde loadcel! NGI's wegende stelvoeten worden gebruikt voor het meten van het vulniveau en het wegen van producten. De implementatie en installatie van deze oplossing zal veel éénvoudiger zijn in vergelijking met andere oplossingen, zoals ultrasoon, radar of hydrostatische drukmetingen!

 

Lees meer >>

 


Online bestellen

Er kan op de website relatief éénvoudig worden gezocht op kleur, materiaal, type product, BIBUS- of leverancierscode. Het gezochte product wordt in alle gevallen getoond met foto, maatschets, technische kenmerken, productspecificaties en een download-functionaliteit voor het productdata-blad. Bij een groot aantal producten bestaat de mogelijkheid om een CAD-bestand en/of een 2D- of een 3D-tekening te downloaden, tevens is de levertijd inzichtelijk. Om ons ruime assortiment te bekijken en snel en éénvoudig producten te bestellen, bezoek ons online via BIBUS.nl of BIBUS.com.

Lees meer >>