Nieuwsbrief december 2019

Nieuwsbrief december 2019

Nieuwsbrief december 2019

Coming soon...

Binnen BIBUS zijn we altijd druk bezig met vernieuwingen. Hier horen ook nieuwe producten bij. Binnenkort lanceren wij een uitgebreide reeks nieuwe artikelen.

Houdt onze website en nieuwsbrief goed in de gaten voor meer informatie!


magnetenDe aantrekkingskracht van BIBUS

Wij hebben ons productportfolio uitgebreid met een range magneten. Zowel ronde als cilindrische en in diverse materialen en kleuren. Magneten zijn onder andere toe te passen in de machine- en apparatenbouw en in displays en vitrines. Ze zijn geschikt voor bijvoorbeeld het sluiten van een paneel of bevestiging.

Bekijk magneten >>

 




Vernieuwde industriële persenHP40

Het assortiment van de industriële persen is uitgebreid en bevat een nieuwe aanvulling: de HP40 in de tandheugelpersen met ronde ram serie.

Bekijk ook de rest van de nieuwe documentatie bij de industriële persen.
Industriële persen >>




WintersluitingWintersluiting

Het is weer de tijd van de feestdagen en gezelligheid. Let er op dat in deze periode de levertijden aangepast worden en wellicht langer dan normaal kunnen zijn. BIBUS is gesloten van 25 december tot en met 1 januari.

Wilt u op tijd uw producten in huis hebben? Bestel dan graag op tijd.

 




NIEUW: Insteekstift met zelfklem functie (AP29)AP29

Nieuw in ons assortiment is de AP29. Een insteekstift met zelfklem functie. Deze insteekstift is snel en eenvoudig te monteren in blinde gaten (H11), zonder extra positioneerbussen. Eveneens kan de insteekstift gebruikt worden voor verbindingen die herhaaldelijk worden gemaakt.

Bekijk AP29 >>