Nieuwsbrief januari 2022

Nieuwsbrief januari 2022

Nieuwsbrief januari 2022

Pro-actief en betrouwbaar!

In de afgelopen twee jaar is een hoop duidelijk geworden, niets is meer vanzelfsprekend. Prijzen en leveringen staan onder druk en daardoor de continuïteit. Ook BIBUS heeft te maken met de genoemde perikelen. Maar door het aanleggen van extra voorraad en het pro-actief benaderen van klanten om beter inzicht in hun jaarbehoefte te krijgen en hierop te kunnen anticiperen, laat BIBUS de markt zien dat het staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en service! Het totale leveringsprogramma, en de wens van afnemers tot ‘less and least’ one stop shopping vormen de fundamenten.

Lees meer >>

Mparts in de praktijk meuleman

BIBUS in de praktijk: spangrepen in klantspecifieke RAL-kleur

Sinds begin jaren negentig ontwikkelt en produceert Meuleman Engineering o.a. buizen- en kokerponsgeleiders en radiusknipper uithoekers. Het Overijsselse bedrijf blijft de bestaande producten innoveren en verbeteren. Hierbij kon BIBUS als toeleverancier een belangrijke rol spelen.

De units van Meuleman zijn geschikt om kokers, strippen en profielen te ponsen in bijvoorbeeld RVS, staal, aluminium en kunststof toepassingen. In diverse ponsmachines van Meuleman zijn verstelbare spangrepen met draadbus gebruikt om gebruiksvriendelijk en nauwkeurig de machines te gebruiken.

Lees meer >>


Opliggende scharnieren

Opliggende scharnieren

Het woord zegt het al, opliggende scharnieren worden gemonteerd aan de buitenzijde van de toepassing en zijn zichtbaar (liggen op het product). Vanwege het ruime assortiment zijn deze scharnieren breed inzetbaar. Voor iedere markt kunnen wij scharnieren leveren, in diverse materialen, afmetingen, kleuren en sterkten. Ook kunnen wij klant specifieke scharnieren volgens uw eigen tekening ontwikkelen en produceren. Wilt u de mogelijkheden weten, wij horen het graag!

Bekijk het assortiment >>




werking blindklinknagel

Hoe werkt een verbinding met blindklinknagels?

Blindklinknagels worden gebruikt bij het verbinden van onder andere dunne platen, kokers, buizen en scharnierpunten. Door de verbinding worden twee of meerdere delen mechanisch verbonden. Blindklinknagels kunnen zowel bij dun als dikker materiaal gebruikt worden. Blindklinknagels stijgen als bevestigingsoplossing nog steeds in populariteit en niet zonder reden! Klik op onderstaande button, hier wordt de werking en de voordelen van blindklinknagels toegelicht. 

Lees meer >>