Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019

Ook in de zomervakantie staan wij voor u klaar!

De zomervakantie staat weer voor de deur, en dus gaan veel mensen weer lekker op vakantie. Ook bij ons zullen collega's gaan genieten van een welverdiende vakantie. Maar tijdens de zomerperiode zijn wij gewoon aanwezig. Wij blijven u adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Ondertussen genieten ook wij af en toe van de zon :)


ServiceWist u dat: met afroeporders...

u altijd de beschikking heeft over uw producten. Waarom? Omdat wij die voor u op voorraad leggen. Dus weet u van producten hoeveel u er per jaar gebruikt en wilt u niet misgrijpen, dan is een afroepcontract de ideale oplossing.

U bepaald voor één jaar uw hoeveelheid en u neemt, deze gefaseerd in een jaar af. Door een afroepovereenkomst op te stellen heeft u vaak betere prijscondities, grijpt u nooit mis en heeft u korte levertijden. Meer weten? Neem contact op via 0252 433733 of sales@bibus.nl

Contact opnemen >>


Meedenken, adviseren en oplossen

Al jaren zijn wij voor veel bedrijven een betrouwbare partner. Maar waarom kiezen zij voor BIBUS?

  • klantgericht advies
  • producspecialisten
  • snelheid / korte lijnen
  • breed assortiment
  • ontzorgen
  • one-stop-shop (leveranciersreductie)

Bekijk assortiment >>


Banner klantaccount


CAD files, samples en documentatie

Van veel van onze producten is een CAD file beschikbaar, kan een sample aangevraagd worden en kunt u documentatie downloaden. Hiermee heeft u altijd alle informatie beschikbaar voor de keuze van het juiste product. En komt u er niet uit dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

CAD aanvragenCAD bestanden

Bij veel van onze producten staat een CAD bestand in de shop. Deze is direct te downloaden. Staat het CAD bestand dat u nodig heeft nog niet online neem dan direct contact met ons op.

CAD aanvragen >>

Sample aanvragen

Sample aanvragen

Voor veel van onze producten kunt u kosteloos een sample aanvragen. U kunt dit direct bij het product in onze shop doen. Is het voor uw product niet mogelijk? Neem dan gewoon contact met ons op.

Sample aanvragen >>

Download documentatieBIBUS documentatie

Voor veel van onze producten kunt u kosteloos een sample aanvragen. U kunt dit direct bij het product in onze shop doen. Is het voor uw product niet mogelijk? Neem dan gewoon contact met ons op.

Download direct >>

ContactBIBUSstaat altijd voor u klaar

Wij staan altijd voor u klaar. Komt u er niet uit, neem direct contact met ons op. Onze productspecialisten beantwoorden al uw vragen en voorzien u van het beste advies en oplossingen.

Neem contact op >>