Nieuwsbrief juli 2021

Nieuwsbrief juli 2021

Nieuwsbrief juli 2021

Ook in de vakantie 'staan' wij voor u klaar! 

De zomervakantie staat weer voor de deur en dus zijn veel mensen weer heerlijk een paar weken vrij. Ook bij ons zullen collega's gaan genieten van een welverdiende vakantie. Wij wisselen elkaar af en zijn tijdens de zomerperiode gewoon open en kunnen u dus blijven adviseren, ondersteunen en ontzorgen!

Fijne vakantie namens het BIBUS Team!


Mparts in de praktijk barista

BIBUS in de praktijk: gasveren voor foodtrucks

“Een Barista is voor de koffie, wat een sommelier voor wijn is". Jan-Willem van Rijn van Barista Beleving brengt de beleving van geweldige koffie naar festivals, partijen en andere evenementen. Dit doet het bedrijf uit Noordwijk op verschillende manieren. Zo kan Barista Beleving een bar opbouwen op locatie, met een Barista Bike komen of de Koffie Piaggio inzetten om op locatie kwaliteitskoffie te zetten. Juist omdat de toepassingen zo divers zijn, is flexibiliteit en betrouwbaarheid van de gebruikte componenten zeer belangrijk. In dit artikel leest u meer over de toepassing van Bansbach gasveren voor het openen en sluiten van de zijkleppen van foodtrucks.

Lees meer >>


Afstandhouders

De juiste afstandhouder selecteren?!

Een veel voorkomend vraagstuk is het selecteren van de juiste afstandhouder, maar hoe?  Er is veel keuze in materiaal, vorm, lengte en montage mogelijkheden. In dit artikel worden de meest gestelde vragen omtrent afstandhouders besproken en toegelicht. Dit, zodat u bij u toepassing 'makkelijker' de juiste afstandhouder kunt selecteren.

Lees meer >>