Nieuwsbrief juli 2022

Nieuwsbrief juli 2022

Nieuwsbrief juli 2022

Het buitenleven samen met BIBUS

De afgelopen periode zijn Nederlanders massaal gaan investeren in projecten binnens- en buitenshuis. BIBUS is als partner van het buitenleven trots op de innovaties die worden gerealiseerd met behulp van producten uit haar assortiment.

Of het nu gaat om het creëren van een aangenaam binnenklimaat door toepassing van de juiste zonwering of het creëren van een beschutte buitenomgeving door toepassingen zoals terrasoverkappingen en windschermen!

Als officiële Nederlandse distributeur van Bansbach Easylift® hebben wij een compleet aanbod aan gasveren, actuatoren en Easymotion® hydraulische (hoogte)verstellingen in ons assortiment. Wij hebben daarom ook mooie oplossingen voor dakluiken!


Kruisknoppen RVS A4Nieuw toegevoegd: Kruisknoppen RVS A4

De kruisknoppen in de AB45 en AB46 series zijn nu ook in RVS A4/316 leverbaar!

Naast dat de knoppen met binnendraad ‘eenvoudig’ handmatig te monteren zijn door ze op het draadeind te draaien, is met name de RVS A4 versie zeer geschikt voor toepassingen in de maritieme industrie of daar waar hoge hygiënische eisen worden gesteld (bv voedingsindustrie, zie AB45). De AB46 heeft een doorlopende boring en kan daardoor in andere toepassingen worden gebruikt.


Ook in de vakantie staan wij voor u klaar!happy summer

De zomervakantie staat weer voor de deur en dus zijn veel mensen weer heerlijk een paar weken vrij. Ook bij ons zullen collega's gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Wij wisselen elkaar af en zijn tijdens de zomerperiode gewoon open en kunnen u dus blijven adviseren, ondersteunen en ontzorgen! Fijne vakantie namens het BIBUS Team!


Mparts inschrijven voor de ESEF 2022

BIBUS is aanwezig op de ESEF 2022!

Van 30 augustus - 2 september 2022 is het weer zover, de ESEF Maakindustrie! Het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering vindt dan plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Uiteraard zullen wij ook dit jaar weer aanwezig zijn! Wij nodigen u graag uit een bezoek aan onze stand te brengen (10.B020) om persoonlijk kennis met u te maken en u uitgebreid te kunnen informeren over ons grote aanbod van mechanische producten en oplossingen!