Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017

Mechanische componenten voor displays en vitrines

Voor de productie van displays worden tal van mechanische componenten toegepast. Denk aan gasveren, scharnieren, sloten en sluitingen, grepen, stelvoeten en nog veel meer.

Met zo’n 30.000 producten in het assortiment is Mparts een succesvolle Nederlandse onderneming die technisch hoogwaardige industriële componenten levert aan onder meer ontwikkelaars en leveranciers van displays, vitrines etc. Lees meer >>

Toepassingen

Onze producten worden o.a. toegepast in:

  • Displays; 
  • Koelvitrines; 
  • Toonbanken; 
  • (Bus) abri’s; 
  • Informatiekasten.

slingers

Slingers

Het uitgebreide assortiment slingers van Mparts is bijzonder geschikt voor industriële doeleinden. Als specialist in mechanische oplossingen en componenten levert Mparts dan ook aan diverse industrieën, waaronder de apparaten- en machinebouw.

De slingers zijn in diverse uitvoeringen en materialen verkrijgbaar waardoor deze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen.

Bekijk assortiment >>

 

 


hydraulische-pomp

Hydraulische pompen van Bansbach

Met de Bansbach hydraulische pomp, kan de hoogte van een toepassing door simpelweg te pompen worden aangepast. Doordat bij deze nieuwe hydraulische pomp een uitermate compacte vormgeving is gecombineerd met hoge kracht, leent deze zich bij uitstek voor het in hoogte verstellen van zware applicaties.

Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuisbedden en/of werkbanken. Lasten van maximaal 10 kN kunnen met behulp van deze nieuwe ontwikkeling relatief eenvoudig verplaatst worden over een slag van 80 tot 400 mm.

Lees meer >>

 


T-greep

Insteekhijsoog zelfborgend met T-greep

De T-greep kan worden gebruikt om werkstukken met de hand te verplaatsen of positioneren, zoals deels gerede producten, opspansystemen, speakers en containers. De T-greep is corrosie- en weerbestendig en dus ook geschikt voor buitengebruik. De greep en drukknop zijn van aluminium en de pen en veer zijn gemaakt van RVS.

Lees meer >>

 

 


movie_clinchen

Hoe werkt clinchen

Clinchen is het verbinden van plaatwerk door gelokaliseerde koudevormingsprocessen van de materialen. Dit levert een in elkaar grijpende verbinding op tussen twee of meer lagen materiaal. De SPOT CLINCH ® / RIVCLINCH ® verbindingstechniek kan worden gebruikt om staal en RVS materialen op basis van een rendabel en milieuvriendelijk proces met elkaar te verbinden. Gecoat en gelakte metalen kunnen ook worden samengevoegd zonder dat de oppervlakteafwerking beschadigd wordt.

Lees meer >>