Nieuwsbrief juni 2021

Nieuwsbrief juni 2021

Nieuwsbrief juni 2021

BIBUS in de praktijk: RVS actuator zorgt voor positieverstelling van antennebeugel 

De specialisten van BIBUS denken graag mee bij de meest diverse uitdagingen. Zo waren onze specialisten al bekend met het verstellen van een mast, maar ook bij het verstellen van de antennebeugel mochten ze meedenken. Door zowel de antennebeugel als de mast met behulp van een actuator te bedienen kan het schip in kwestie lage bruggen passeren. Ideaal in de Nederlandse binnensteden en grachten, maar natuurlijk ook in het buitenland!

Lees meer >>


Rohde grepen 316L

NIEUW in de webshop: RVS 316L grepen, zeewater bestendig! 

Nu online te bestellen: het grootste assortiment RVS 316L grepen, van standaard, gebogen, met doorlopende boring, schuin, haaks tot profiel- en een inklapbare greep.
Tevens een buishandgreep met een spatwaterbestendige verbinding door het gebruik van een silicone pakking. Hierdoor is deze buishandgreep uitermate geschikt voor zowel de maritieme-, en de voedingsmiddelen industrie.

Deze RVS 316L grepen zijn allemaal zeewaterbestendig en beschikbaar in diverse typen, zoals: gepolijst met half matte afwerking, gestraald en elektrolytisch half mat gepolijst en/of geborsteld en elektrolytisch gepolijst.

Lees meer >>


rvs assortiment

Overige RVS componenten 

Dient uw toepassing corrosiebestendig te zijn en zoekt u hier RVS componenten voor? BIBUS heeft in haar assortiment een ruim aanbod van RVS producten, variërend van RVS 303 tm RVS 316L. U kunt hierbij denken aan arreteerbouten, kogelinsteekstiften, diverse knoppen tot aan gasveren en actuatoren. Aangezien de RVS producten over de verschillende productgroepen verspreid staan, kunt u het beste onze website bezoeken en bij het gewenste product het materiaalfilter op RVS zetten.

Lees meer >>