Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019

Rollende verende drukstukken

Met een compleet assortiment zijn wij uw leverancier voor alle soorten afstandhouders. Jaarlijks leveren wij miljoenen afstandshouders (afstandsbussen, afstandsstukken en PCB-steunen) voor alle soorten toepassingen. Onze afstandhouders zijn te verkrijgen in zeer uiteenlopende maten en materialen.


Afstandstukken

Afstandsstukken

Afstandsstukken met zeskant besteld u in vele maten en in de materialen staal, messing, RVS en Nylon. De afstandsstukken zijn verkrijgbaar als zeskantige afstandsstukken met binnendraad, zeskantige afstandsstukken met binnen- en buitendraad, afstandsstukken met zelftappend buitendraad, soldeerbare afstandsstukken met tinnen laag, scharnierbare afstandsstukken en speciale afstandsstukken voor connectoren.

Ga naar afstandsstukken >>

 


Afstandsbussen

Afstandsbus

Ook bij de afstandsbussen is de variëteit groot. Zo zijn naar keuze ronde afstandsbussen leverbaar met en zonder binnendraad. De afstandsbussen zijn leverbaar in de materialen staal, messing, aluminium,  POM en Nylon.

Ga naar afstandsbussen >>

 

 

 


 

Printsteunen

 Kunststof printsteunen (PCB-steunen)

 De kunststof printsteunen zijn beschikbaar in talloze uitvoeringen met   diverse soorten mogelijkheden. Zo zijn er modellen die zelfklevend zijn,   modellen met schroefdraad, alsmede zogeheten ‘snap-lock’ of ‘snap-fit’   modellen.

 Bij een ‘snap-lock’ model gaat de bevestiging door een gat in een plaat.   Zodra de bevestiging door het gat is, wordt dit type bevestiging weer   wijder zo ontstaat er een mechanische en veilige sluiting. Bij ‘snap-fit’ gaat   de bevestiging ook door de plaat, maar deze hecht zich aan de andere   zijde vast op een zodanige wijze dat er een mechanische sluiting ontstaat.

Ga naar PCB-steunen >>

 


 

Afstandhouders op maat

Afstandhouders op maat

Naast ons ruime assortiment afstandhouders is het ook mogelijk dat wij afstandhouders op maat leveren. Heeft u een bepaalde maat die niet in ons assortiment zit neem dan gewoon contact met ons op. Samen kijken wij naar uw toepassing en of wij een passende oplossing kunnen bieden.

Neem contact op >>