Nieuwsbrief maart 2022

Nieuwsbrief maart 2022

Nieuwsbrief maart 2022

Accutang voor blindklinkmoeren!

Het grote voordeel van blindklinkgereedschap met accu is dat u ‘draadloos’ op iedere locatie kunt werken. U bent niet afhankelijk van een stroompunt of persluchtvoorziening.

Klik hier om de specificaties te zien van de blindklinkmoertang met accu. Wilt u de werking ervan zien klik dan hier om de video te bekijken! 

Mparts in de praktijk metalworks

BIBUS in de praktijk: elektrisch verstelbare pui

De diversiteit van Bansbach’s actuatoren is te danken aan het grote gebruiksgemak, de betrouwbaarheid en het strakke uiterlijk van de actuatoren. De stijlvolle elektrische positieverstelling is daarom een geliefde oplossing voor toepassingen waar de ‘look and feel’ een doorslaggevende factor is! 

De Gelderlandse firma Metalworks heeft de twee zwarte puien, aan weerszijde van het pand, ontworpen en vervaardigd voor horecagelegenheid Republiek in Bloemendaal. Per pui zorgen twee synchroon lopende easyE-60 actuatoren dat de pui moeiteloos geopend en gesloten kan worden. Elke pui is afzonderlijk te bedienen via de externe besturing!

momentgreep ster met draadeindNIEUW: momentgreep ster met draadeind!

Deze handgrepen combineren de functionaliteit van een momentsleutel met het moderne en ergonomische ontwerp van een stervormige greep.

De greep met geïntegreerd draaimoment staat een gedefinieerde koppel begrenzing toe tijdens het aandraaien, dus uitermate geschikt wanneer het materiaal wat u vast wilt zetten, niet beschadigd of vervormd mag worden!

Lees meer >>


Afstandhouders

Een zeer ruim assortiment afstandhouders!

Er is een diversiteit aan componenten die op 'afstand' gehouden moeten worden. Afhankelijk van de toepassing, moet de montage wel of niet snel gerealiseerd worden, wel of niet elektrisch geleidend zijn etc. 

Wij leveren afstandhouders in vele maten en materialen zoals: messing, staal, RVS, Nylon, aluminium, keramiek en diverse andere soorten kunststof.  Daarnaast kan er natuurlijk gekozen worden uit: met en zonder binnendraad, ronde of zeskant afstandhouders, in en uitwendig schroefdraad of met dubbel tappeind.

Lees meer >>


Halder N6 documentatieHalder documentatie

Wilt u nog meer norm-, machine- en bediendelen bekijken, bestel dan kosteloos de Halder N6 documentatie! Deze nieuwe editie bevat maar liefst 1.000 pagina's en meer dan 12.000 producten.

Behalve een groot aantal nieuwe onderdelen bevat de catalogus ook uitbreidingen van de bestaande series. Waarvan een groot gedeelte al beschikbaar is in onze webshop! Wilt u de N6 ontvangen vul dan ons contactformulier in.

Contactformulier >>