Nieuwsbrief Maart 2023

Nieuwsbrief Maart 2023

Nieuwsbrief Maart 2023

BIBUS heeft een compleet assortiment beugelgrepen.

Voor iedere toepassing is de geschikte beugelgreep beschikbaar of dit nu ergonomisch, innovatief, industrieel, maritiem of standaard betreft! In de hierboven getoonde afbeelding is de toepassing van buisgrepen in de culturele sector te zien. Deze buisgrepen zijn standaard in de kleuren zilver of zwart beschikbaar, in Aluminium of RVS en in de diameter van 20 (AE20) of 30 (AE21) mm.

mocht u ons complete assortiment beugelgrepen willen zien, klik dan op de afbeelding. Wilt u per diameter kijken naar de mogelijkheden, Klik om het artikel te lezen AE20, AE21 en beugelgrepen 


Nieuw: Matrix ventielen

Deze robuuste ventielen zijn ultra-precies, hebben een grote doorlaat en zijn berekend op circa 200 miljoen schakelingen.

De ventielen zijn speciaal ontwikkeld voor monitoring en controle bij de toevoer van o.a. zuurstof, in bijvoorbeeld  beademings-apparatuur.

Lees meer hierover in ons blog. Voor een totaaloverzicht van deze ventielen.

 

 


RVS gasveren

Wanneer u een corrosiebestendige gasveren zoekt, omdat de gasveer in contact komt met water of moet voldoen aan bepaalde hygiënische eisen, dan zijn RVS gasveren de perfecte oplossing.

BIBUS levert RVS 304 en 316L gasveren in een aantal verschillende types, lengtes en krachten.

Klik hier voor een totaaloverzicht van onze RVS gasveren.

 

 


Nieuw: Secoh pompen

Secoh pompen kunnen worden toegepast in applicaties waar voortdurend verse lucht moet worden toegevoerd of afvoerlucht moet worden afgevoerd!

De toepassingsgebieden variëren daarom van, waterzuiverings- en industriële installaties tot aan vijvers.

Klik hier om de volledige serie Secoh pompen te zien.