Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief mei 2021

BIBUS in de praktijk: professioneel simracen met Bansbach dempers! 

In je eigen huis simracen als een professionele coureur was de jongensdroom van Niels Heusinkveld. Zo ontstond het idee om kwalitatief hoogwaardige pedalen en schakelpoken te gaan ontwikkelen, waarmee het racen op de PC naar een professioneel niveau kon worden gebracht. 

BIBUS is trots op haar rol als leverancier én adviseur van de totstandkoming van dit prachtige product. De dempers van Bansbach zijn toegepast om de hydraulische demping te simuleren zoals deze wordt ervaren in F1 en LMP-auto's! 

Lees meer >>


Quickship gasverenRange QS bevestigingsdelen uitgebreid!

Naast het Quick Ship programma bestaand uit standaard staal en RVS gasveren, zijn nu ALLE eindaansluitingen en beslag, online te bestellen!
Denk aan gaffels, kogelpannen en diverse modellen vlakke en haakse bevestigingsbeugels! 

Deze eindaansluitingen en beslag zijn naast de QS gasveren ook uit voorraad leverbaar! BIBUS kan deze dus binnen twee werkdagen naar iedere locatie in Nederland versturen.

Lees meer >>

 


Nieuwe serie frictiescharnierenFrictiescharnieren

Uniek aan deze nieuwe frictiescharnieren is dat de scharnierende functie en de positioneerfunctie op een unieke wijze zijn samengevoegd.
Zo is IN de penconstructie een wrijvings-component geintegreerd. Hierdoor is mechanisch openhouden met een extra component dus niet meer nodig! 

Het nieuwe pakket omvat 3 modellen waarbij het positioneermoment zelf kan worden ingesteld en 2 modellen met af fabriek een vast wrijvingsmoment.  De modellen zijn in verschillende uitvoeringen en materialen leverbaar!

Lees meer >>

 

Afstandhouders

Eenvoudig afstandhouders bestellen? Dit kan online!

Met een zeer ruim en breed assortiment afstandhouders is BIBUS onbetwist dé specialist voor afstandsbussen en afstandsstukken. U kunt deze snel en eenvoudig bestellen via onze webshop.

Er is een ruime keuze van afstandhouders met en zonder binnendraad tot afstandhouders met zeskant, in-/uitwendig of gecombineerd schroefdraad. De afstandhouders en afstandsbussen zijn leverbaar in diverse maten en materialen zoals: messing, staal, RVS, Nylon, aluminium en keramiek.

Staan uw afstandhouders niet op de website of bent u op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met ons op via sales@bibus.nl of 0252-433733.

Lees meer >>