Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017

30.000 componenten voor ergonomische toepassingen

Het belang van ergonomisch werken wordt alsmaar groter. De kwaliteit van ergonomische oplossingen wordt deels bepaald door de juiste keuze van onderdelen. Mede hierdoor is het van cruciaal belang om tijdens de ontwerp- en bouwfase de beste productkeuze te maken.

Toepassingen
Onze producten worden o.a. toegepast in:

  • Verstelbare bureau’s/stoelen;
  • Meldkamer controle inrichting;
  • (Behandel) tafels, zit-sta tafels;
  • Hoogte verstelbare monitoren;
  • Ergonomisch meubilair;
  • Schoolmeubilair etc.

Lees meer >>


Gasdempers

Dempers worden met name toegepast als veiligheidselement om de snelheid van bewegende massa’s te controleren. Mparts heeft diverse dempers in haar assortiment, voor iedere toepassing de juiste demper.

Zo is er de serie “standaard dempers” welke zich kenmerkt door een demping over de gehele slag.

Lees meer >>


Ultimaker1

Mparts levert persen aan Ultimaker

Ultimaker, een zeer succesvolle internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in het bouwen van standaard 3D-printers voor de wereld van rapid prototyping, gebruikt bij de assemblage kniehefboompersen van Mparts. Deze persen dragen hun steentje bij om een hoge reproduceerbare kwaliteit te kunnen waarborgen.

Lees meer >>


Hoe werken kogelinsteekstiften?

Insteekstiften worden gebruikt voor snelle bevestiging, vergrendeling, afstelling, wijziging of borging, dus uitermate geschikt voor het eenvoudig en snel ontgrendelen van vaak herhalende verbindingen. De insteekstift zet zich vast doormiddel van een kogelborging. Door het indrukken van de knop wordt de vergrendeling opgeheven en kan deze in de gewenste positie gezet worden.

 

Bekijk assortiment >>


Ook interessant: gasveren - actuatoren - hydrauliek