Nieuwsbrief november 2023

Nieuwsbrief november 2023

Nieuwsbrief november 2023

Nieuw: MATRIX snelschakelventielen

Waarom een MATRIX ventiel? De technologie van MATRIX maakt gebruik van twee zeer innovatieve principes: de afwezigheid van interne wrijving tijdens de opening en sluiting van de klep (ZIF - Zero Internal Friction-technologie) en de modulaire architectuur, waardoor meerdere kleppen in één behuizing kunnen worden gemonteerd om extreme prestaties en flexibele configuraties mogelijk te maken. Dit is waardoor de MATRIX ventielen zich onderscheiden t.o.v. de ‘traditionele’ magneetventiel technologie! Daarnaast maakt MATRIX gebruik van de Speed-Up technologie, ook wel bekend als peak & hold. Hierbij eist het ventiel 100% aanspreekspanning van het besturingssysteem tijdens de openingsfase en wordt daarna in een tijdspanning van <5 ms verlaagd tot een houdspanning. Dit bespaart 90% van de energiekosten en vermindert tegelijkertijd de warmteontwikkeling! Op onze website vindt u de verschillende series van deze MATRIX ventielen. Klik voor meer informatie op onderstaande link, mocht u nog meer informatie nodig hebben neem dan contact met ons op via sales@bibus.nl of 0252-433733.

Klik hier voor het totaaloverzicht van onze snelschakelventielen.


Lineaire geleidingen


Lineaire geleidingen worden gebruikt om bewegingen langs een rechte lijn mogelijk te maken. Ze bestaan uit een rail en een slede die over de rail beweegt. Dit zorgt voor zeer nauwkeurige en soepele bewegingen en is met name geschikt voor automatiseringsprocessen! Op onze website vindt u 4 series, te weten de LSH, LSD, LRM en de LGC serie. Alle modellen uit deze series zijn lineaire kogelomloopgeleidingen en naar keuze kunnen deze manueel, elektrisch of zelfs pneumatisch worden voortbewogen. Klik op onderstaande link om de mogelijkheden per serie te zien.

Lees meer over de lineaire geleidingen


RVS T-grepen


Nieuw:
Naast de diverse handgrepen hebben we nu ook RVS T-grepen in het assortiment. Deze zijn te bestellen met binnendraad (AF56) of met draadeind (AF57), beide zijn uitgevoerd in RVS 304, gesatineerd en precisie gegoten.  Voor meer informatie over deze RVS T-grepen klikt u op onderstaande link.

Lees meer over de RVS T-grepen



 

 


RSP tool changers


RSP tool changers zijn ontworpen om de flexibiliteit en  betrouwbaarheid van uw robotpark te maximaliseren! De  robot kan bijv. een deur oppakken, de tool wegleggen en  een andere tool pakken. Eén robot kan hier-door het werk  van meerdere robots doen, weliswaar minder snel, maar  wel kosten-efficiënter! Klik op onderstaande link voor meer informatie of de link voor een video.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor de video