Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017

Scharnieren

Mparts levert verschillende soorten scharnieren. Het assortiment bestaat uit o.a. : opschroef, vlak, piano, blok, stift, opliggende en inliggende scharnieren.

Onze scharnieren zijn inzetbaar voor vele toepassingen. Met ons assortiment scharnieren bieden wij de mogelijkheid te kiezen voor meer robuuste en kwalitatief hoogwaardige standaardproducten. Producten die te gebruiken zijn in situaties waarin een traditioneel scharnier niet voldoet.

De verschillende soorten scharnieren zijn online te bestellen. Klanten die behoefte hebben aan meer informatie kunnen contact opnemen.

Bekijk de scharnieren >>


Opliggende scharnieren

Opliggende scharnieren

Mparts levert een diversiteit aan opliggende scharnieren, leverbaar in diverse materialen. Met name voor de algemene industrie, HVAC-applicaties en de machine- en apparatenbouw biedt het scharnierenpakket uitkomst.

Bekijk assortiment >>

 

 


Binnenliggende scharnieren

Binnenliggende scharnieren

Mparts levert een diversiteit aan binnenliggende scharnieren, leverbaar in diverse materialen. Met name voor de algemene industrie, HVAC-applicaties en de machine- en apparatenbouw biedt het scharnierenpakket uitkomst.

Bekijk assortiment >>