Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief september 2021

NIEUW: Insteekstift met zelfborgend schroefdraad

Naast o.a. de insteekhijsogen zelfborgend met schroefdraad hebben we nu ook insteekstiften met zelfborgend schroefdraad in ons assortiment!! 

Met één druk op de knop, worden de schroefdraadlamellen ontgrendeld en kan deze in en uit een schroefdraadgat gepositioneerd worden! Heel handig voor het snel bevestigen, vergrendelen, afstellen, wisselen en borgen van producten. Deze insteekstiften zijn leverbaar in RVS en in zwart temperstaal. 

Lees meer >>


Prokad

BIBUS in de praktijk: Terrasoverkapping met elektrische actuator!

Met het steeds meer wisselende weerbeeld in ons land is het heel handig om daar op in te kunnen spelenJ. Wij zijn benaderd door het bouwkundige tekenbureau Prokad om mee te denken met een innovatieve oplossing voor het creëren van schaduw in de tuin. In deze toepassing kunnen de bewoners de panelen eenvoudig van positie verstellen, zodat er meer en minder schaduw gecreëerd kan worden. Om de panelen aan te sturen is gebruik gemaakt van een Bansbach actuator. Deze actuator kan niet alleen via de bediening aangestuurd worden, maar is ook via een smartphone te besturen.

Lees meer >>


Klantaccount


Afstandhouders

BIBUS: 'Ons' assortiment afstandhouders

Er is een diversiteit aan componenten die op 'afstand' gehouden moeten worden. 
Afhankelijk van de toepassing, moet de montage wel of niet snel gerealiseerd worden, wel of niet elektrisch geleidend zijn etc. 

Wij leveren afstandhouders in vele maten en materialen zoals: messing, staal, RVS, Nylon, aluminium, keramiek en diverse andere soorten kunststof.  Daarnaast kan er natuurlijk gekozen worden uit: met en zonder binnendraad, afstandhouders met zeskant of rond, met in en uitwendig schroefdraad of met dubbel tappeind.

Lees meer >>


Wij stellen aan u voor....Coen Smit

Wegens de groei van BIBUS en de ontwikkelingen in de markt hebben wij ons team versterkt met Coen Smit. 

Coen is verantwoordelijk voor het uitbouwen en beheren van de klantportfolio en de verkoop van het omvangrijke BIBUS-programma in de Benelux. Ook voor deskundig advies, zoals technische vraagstukken en het meedenken voor oplossingen, is Coen aanspreekpartner. Coen heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van technische bevestigingssystemen.