Ontmoet onze professionals op de ESEF

Ontmoet onze professionals op de ESEF

Ontmoet onze professionals op de ESEF

Mparts staat weer op de ESEF

Deze week van 20 - 23 maart 2018 is de vakbeurs ESEF in de Jaarbeurs Utrecht. Evenals voorgaande edities tonen wij ook deze keer onze nieuwste productlijnen. De focus ligt dit jaar op ‘het leveren van toegevoegde waarde’.  

De laatste jaren krijgen wij steeds vaker de vraag om vanaf het begin van een project mee te denken. Met een assortiment van maar liefst 30.000 mechanische componenten en jarenlange kennis en ervaring van al deze productlijnen zijn wij in staat om voor elke vraag met een passende oplossing te komen.

Tijdens de ESEF staan wij op stand 01.E080 en staat ons team van technische professionals tot uw beschikking om u te ondersteunen bij het oplossen van al uw vraagstukken op het gebied van mechaniche componenten. Ook demonstreren wij ons complete assortiment.

Krijg uw gratis toegangsbewijs voor de ESEF 2018 eenvoudig door u te registreren.

Direct registreren >>

Registratie ESEF

 

 

Nieuwe producten

actuators

Tijdens de ESEF presenteert Mparts het nieuwe pakket easyE–line actuatoren van Bansbach. Met deze in-lijn elektrische actuatoren, waarbij de planetaire tandwieloverbrenging volledig geïntegreerd is in de cilinderbehuizing, zijn ‘verstellingen’ nog eenvoudiger te realiseren. Deze nieuwe (IP 66) actuatoren zijn leverbaar in 3 varianten, namelijk als easyE-35 (tot 2.200 N), easyE-50 (tot 4.500 N) of easyE-60 (tot 10.000 N).

De slaglengtes variëren van 50 tot 750 mm, afhankelijk van het model. Op aanvraag zijn bovengenoemde actuatoren ook leverbaar voor ruwe bedrijfsomstandigheden met ATEX 22-certificering, groep II 3D. De easy35 en easy50 kunnen worden voorzien van een EN/UL/CSA 60.601 (alleen 24V DC) certificaat. Alle bovengenoemde modellen zijn beschikbaar in 12-, 24- of 230V-uitvoering.


Demo's

Demo esefOp de stand worden verder drukvoegmachines gepresenteerd voor clinchen, industriële persen, een assortiment metalen en kunststof sloten, sluitingen en scharnieren, norm-, machine- en bediendelen. Alsmede spelingsvrije precisie kogelgeleidingen en een uitgebreid pakket kabelbinders, krimpkousen en doorvoeren. De easyE-line actuatoren, de drukvoegapparatuur en de industriële persen worden, naast de nieuwe website, tijdens de beursdagen ‘live’ gedemonstreerd.



Mparts angels

 




Afspraken

Het is ook mogelijk om tijdens de beurs een afspraak te maken met een van onze technisch specialisten. Heeft u interesse neem contact met ons op via 0252-433733 of sales@mparts.nl. 

U kunt ook direct contact opnemen via LinkedIn.