BIBUS in de praktijk: gasdrukveren in verandazonwering

BIBUS in de praktijk: gasdrukveren in verandazonwering

BIBUS in de praktijk: gasdrukveren in verandazonwering

De mechanische onderdelen uit ons assortiment worden veelal gebruikt in de zonwering sector. Voorbeelden hiervan zijn dakluiken, terrasschermen, serrezonwering, verandazonwering, pergolazonwering, terrasoverkappingen en windschermen. BIBUS denkt als partner in het buitenleven graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Een voorbeeld van zo’n samenwerking zijn de gasdrukveren van BIBUS in de verandazonwering van Verano. In dit praktijkvoorbeeld wordt de toepassing van gasdrukveren in de buitenwereld besproken.

Innovatieve oplossingen

De Nederlandse firma Verano is sinds 2002 actief in de zonweringbranche. Verano heeft als doel om mensen te helpen thuis mooie momenten te creëren. Dit gebeurt onder andere door zonwerings-, privacy-, verduurzamings- en verduisteringsoplossingen te bieden. Inmiddels is het bedrijf actief in 13 landen ter wereld en verkoopt het ruim 135.000 producten per jaar.

Niet alleen zijn de producten van hoge kwaliteit en uiterst functioneel. De oplossingen van Verano zijn daarnaast een lust voor het oog. Zo won de verandazonwering ‘Tumba’ in 2020 de Red Dot Design Award. De gasdrukveren van BIBUS helpen de zonwering van dit model met het in en uit gaan.

Hoeveelheid schaduw bepalen

Onze gasveer specialisten mochten met Verano meedenken om tot de ideale gasveer te komen. De gasdrukveren die uiteindelijk zijn geselecteerd stelt de klant in staat om eenvoudig de Tumba in te kunnen stellen. Hierdoor kan de hoeveelheid schaduw in de tuin altijd gemakkelijk gecreëerd worden.

Een bijkomend voordeel dat deze gasveer helpt realiseren is het gepatenteerde lockingmechanisme. Door dit mechanisme kan namelijk een stabiele doekspanning gegarandeerd worden. De verminderde slijtage maakt de lange levensduur van de Tumba mogelijk.

Gasveren voor de zonwering sector

Ook voor de zonwering sector is BIBUS een one-stop-shop. Naast een groot assortiment aan klantspecifieke gasveren vindt u bij ons namelijk ook actuatoren, arreteerbouten, insteekstiften en diverse grepen en hendels. Via onze webshop bestelt u eenvoudig uit het complete assortiment van meer dan 30.000 mechanische componenten.