Gasveren voor positioneringsarmen

Gasveren voor positioneringsarmen

Gasveren voor positioneringsarmen

Positionering van armen wordt in steeds meer situaties toegepast, van werkplaats tot operatiekamers. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld lasrookafzuigsystemen, taparmen en armen in operatiekamers waar apparatuur boven een patiënt gepositioneerd dient te worden. De armen dienen eenvoudig en precies in iedere positie gepositioneerd te worden, waarbij gebruiksgemak en de juiste positie van belang zijn. Om dit te realiseren worden gasdrukveren of de Easystop gasveren ingezet.

Gasdrukveren en Easystop gasveren

Onze gasdrukveren worden in vrijwel alle sectoren toegepast. Daarbij kunnen wij de exact benodigde gasdrukveren specificeren, die nodig zijn om de prestaties van uw toepassing te optimaliseren!

Daarnaast is het Easystop systeem ’s werelds eerste gasveer met verstelbare houdkracht (duwrichting) en is het mogelijk om zelf de kracht van uw gasveer aan te passen. Door de kracht van de gasveer aan te passen wordt een evenwichtssituatie gecreëerd voor de verschillende posities. De Easystop wordt toegepast in situaties waarbij verschillende belastingen en daardoor verschillende gewichten bij een toepassing bewogen dienen te worden.

Mparts, uw partner voor mechanische componenten

Mparts is een succesvolle Nederlandse onderneming die technisch hoogwaardige industriële componenten van buitenlandse topfabrikanten levert aan onder meer ontwikkelaars en leveranciers van medische- en fitnessapparatuur. Vanwege de jarenlange hechte samenwerking met opdrachtgevers en gerenommeerde leveranciers, heeft Mparts een vaste plaats op de markt weten te verwerven.

Met ruim 22.000 producten in ons assortiment is het maken van de juiste keuze niet altijd eenvoudig. Door het selecteren van de juiste componenten voor uw specifieke product wilt u de prestaties van uw toepassing optimaliseren! Daarom biedt Mparts ondersteuning, wij denken namelijk met u mee. Op basis van uw toepassing adviseren wij u over welk product het beste in uw toepassing gebruikt kan worden.

Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies neem dan nu contact met ons op.

 

Documentatie positioneerstiften