Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017

Uitbreiding assortiment met sloten, sluitingen, scharnieren en afdichtingen

Vol trots willen wij u langs deze weg laten weten dat Mparts de officiële vertegenwoording in de Benelux heeft verkregen voor scharnieren, sluitingen, sloten, kabelklemmen en afdichtingen van het Poolse bedrijf Roztocze (RST).

Al ruim 25 jaar is RST specialist in de productie van sloten, sluitingenscharnieren, afdichtingen en vele andere gespecialiseerde onderdelen voor energetica, telecommunicatie, air conditioning, spoorwegen, auto- en mechanische industrie. Roztocze is één van de grootste en meest ervaren bedrijven in Polen. Binnen Europa is het bedrijf een belangrijke fabrikant van industriële sluitingen. Kenmerkend voor het bedrijf zijn het hoge technologische niveau, professionele medewerkers en een goede know-how.
Lees meer >>


locks

Sloten en sluitingen

Mparts levert een ruim assortiment sloten en sluitingen. Het complete programma is te verdelen in kwartslagsluitingen en sloten (sleutel).
Bekijk assortiment >>

 

 

 

 


swinghandles

Zwenkgrepen

Mparts levert een diversiteit aan zwenkgrepen. De sluitingen zijn beschikbaar in diverse materialen, al dan niet voorzien van een coating laag of verchroomd.
Bekijk assortiment >>

 

 

 

 

 


locking_systems

Sluitsystemen

Complete sluitsystemen worden opgebouwd uit een aantal componenten. Een diversiteit van deze componenten zijn terug te vinden in ons assortiment.
Bekijk assortiment >>

 

 

 

 

 


locking_system_components

Sluitlippen, sleutels, stangen en geleiders

Voor de sloten en sluitingen heeft Mparts een breed assortiment componenten. Dit varieert van sluitlippen, sleutels, stangen tot aan geleiders.
Bekijk assortiment >>

 

 

 

 

 


toggle_latches

Overslagsluitingen

Het assortiment bestaat uit onder andere overslagsluitingen met of zonder borging, trillings- bestendige, corrosiebestendige en robuuste sluitingen.
Bekijk assortiment >>

 

 

 

 

 


internal_hinges

Binnenliggende scharnieren

Mparts levert een diversiteit aan binnenliggende scharnieren. Alle varianten zijn leverbaar in diverse materialen, zoals kunststof, Zamak, nylon, staal en RVS.
Bekijk assortiment >>

 

 

 

 

 


external_hinges

Opliggende scharnieren

Mparts levert een diversiteit aan opliggende scharnieren. Het complete assortiment bestaat uit onder andere: opliggende, vlak, piano, blok en stift scharnieren.
Bekijk assortiment >>

 

 

 

 

 


clamps

Kabelklemmen

Kabelklemmen zijn er in vele soorten en maten. Mparts levert een diversiteit aan kabelklemmen. Het assortiment beslaat diverse vormen, afmetingen, aandraaimomenten en materialen.
Bekijk assortiment >>

 

 

 

 

 


gaskets

Afdichtingen

Afdichtingsprofielen zijn er in vele soorten, maten en materialen. Het gamma beslaat een brede range van raamrubbers tot aan randbescherming.
Bekijk assortiment >>

 

 

 

 

 


RST_docu_compleet_2

Documentatie downloaden

Het is ook mogelijk de complete documentatie van onze leverancier Roztocze (RST) te downloaden.
Nu downloaden >>