Nieuwsbrief april 2020

Nieuwsbrief april 2020

Nieuwsbrief april 2020

De nieuwe instelbare KMA-stootdemper is breed inzetbaar!Stootdempers

Kenmerkend voor de industriële modellen uit deze serie is dat ze in zeer uiteenlopende applicaties kunnen worden toegepast: van (zware) industrie, infrasector, automotive en defensie tot op- en overslagsystemen en lucht- en ruimtevaarttoepassingen.

Zowel de dempingskracht als de stootsnelheid is bij deze modellen in 12 stappen volledig op maat instelbaar. Elke stootdemper uit de KMA-serie heeft een behuizing die volledig is vervaardigd uit één stuk, zodat bij de opbouw van extreme krachten de bodem er in géén geval kan worden uitgeslagen!

Lees meer >>


ActuatorenNieuwe beugels en specificaties actuatoren

BIBUS blijft in beweging, zo zijn bij de actuatoren de specificaties enigszins aangepast. Denk hierbij aan zaken zoals maximaal Voltage, maximale belasting bij slag >400mm, de maximaal toelaatbare statische belasting en extra informatie betreffende keurmerken.

Tevens zijn er ook nieuwe ergonomische bevestigingsbeugels (EasyE-35 en 50). Voor meer informatie of download documentatie link klik hier.

 


BIBUS in de praktijk: gasveren toegepast in de medische sectorKlantcase Alphatron

Juist de flexibiliteit die gasveren bieden, is zeer welkom in de medische sector. Apparatuur kan met behulp van een gasveer éénvoudig in hoogte/positie versteld worden, waardoor de apparatuur ergonomisch gebruikt kan worden. 

Een goed voorbeeld voor de medische sector, is de AMiS-PRO van Alphatron Medical Group. Dit mobiele zorgstation maakt het mogelijk voor zorgprofessionals om efficiënt, veilig en hygiënisch te werken.

Lees meer >>


KogelgeleidingenNauwkeurige kogelgeleidingen

De hoog nauwkeurige kogelgeleiding van Mahr heeft zich als constructie-element voor spelingvrije lineaire en/of roterende bewegingen bewezen.

Steeds vaker worden deze produkten, naast de bekende stanstechniek, ook toegepast in de machine- en apparatenbouw. Om de juiste keuze te kunnen maken, zie onderstaande link.

Lees meer >>

 


/account-aanvragen-shop