Nieuwsbrief april 2021

Nieuwsbrief april 2021

Nieuwsbrief april 2021

NIEUW in de webshop! Gasveren Quick Ship! 

Als dé gasveren specialist is BIBUS nu in staat om gasveren uit voorraad te leveren. De standaard gasveren uit het omvangrijke Quick Ship-programma van Bansbach Easylift kunnen hierdoor nog sneller op locatie zijn. Hierdoor is de levertijd bij het bestellen van gasveren drastisch verkort. Mparts is in staat om binnen twee werkdagen gasveren naar iedere locatie in Nederland te versturen.

Het Quick Ship programma bestaat uit standaard staal en RVS gasveren, welke u eenvoudig via de webshop kunt bestellen. Ook diverse eindaansluitingen, denk aan montage ogen, kogelstangkoppen of kogelgewrichten zijn online te bestellen!

Lees meer >>


Mparts in de praktijk Manus VR

BIBUS in de praktijk: een montagesysteem voor Virtual Reality

Naarmate de Virtual Reality (VR) -technologie vordert, evolueren ook de kansen voor VR-ervaringen. Onze klant Manus ontwerpt en produceert een reeks state of the art ondersteunende hardware voor VR-toepassingen, hierdoor maken ze de realiteit achter de virtuele wereld mogelijk!

Manus heeft nu een universeel montagesysteem ontwikkeld: de SteamVR Pro tracker. Deze tracker maakt het mogelijk om de producten van Manus eenvoudig en veilig aan elkaar te bevestigen. De geavanceerde technologie achter de motion capture-apparatuur volgt hand- en lichaamsbewegingen in realtime, waardoor meeslepende ervaringen mogelijk worden gemaakt.

Lees meer >>