Nieuwsbrief April 2023

Nieuwsbrief April 2023

Nieuwsbrief April 2023

BIBUS BV is een zeer diverse onderneming die een breed scala aan producten en diensten biedt om aan verschillende behoeften en eisen te voldoen. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld niet alleen technische componenten en systemen, maar ook oplossingen voor automatisering, pneumatiek, hydrauliek en aandrijftechniek. Daarnaast heeft BIBUS BV ook een breed scala aan merken en partners om een ​​zo breed mogelijke productportfolio te kunnen aanbieden.

Nieuw: lineaire profielrailgeleidingen van AirTAC

De lineaire geleidingen van AirTAC zijn de laatste uitbreiding in een groot assortiment hoogwaardige producten. Een combinatie van een nauwkeurig geproduceerde geleiderail en loopwagen gecombineerd met kogels, zorgen voor een uiterst precieze lineaire beweging!  Door het lage wrijvingscoëfficiënt en een diversiteit aan geleidingen zijn deze producten breed inzetbaar. Of het nu gaat om industriële machines, robots of medische apparatuur, lineaire geleiders zijn onmisbaar voor het verplaatsen van ladingen of het verbeteren van de prestaties! 

Klik hier voor een overzicht van deze lineaire geleiders of voor onze configurator 

 


Actuatoren in de praktijk


De diversiteit van de actuatoren van Bansbach is te danken aan de combinatie van gebruiksgemak, betrouwbaarheid en het strakke ontwerp. De stijlvolle elektrische hoogteverstelling is daarom een populaire keuze voor toepassingen waarbij het uiterlijk een belangrijke rol speelt.

Lees meer over deze praktijk toepaasing                                   

 

 

 

 


Totaaloverzicht van onze markten

Onze oplossingen worden in een groot scala aan markten toegepast. Van machine & apparatenbouw, de maritieme industrie tot aan bijvoorbeeld de verpakkingsindustrie. 

klik hier voor een totaaloverzicht van onze markten 

 

 

 

 

 


Nieuw: COAX ventielen

Coaxiale ventielen zijn afsluiters die bekend staan om snelle schakeltijden in combinatie met hoge werkdrukken. Deze ventielen zijn zeer geschikt voor verschillende media met een hoge viscositeit. Muller Coax ventielen hebben een compact ontwerp, waardoor ze gemakkelijk in krappe ruimtes kunnen worden geïnstalleerd!

Klik hier om de volledige serie COAX ventielen te zien.

 

 

 

 


Op de hoogte blijven van het laaste nieuws?

schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!