Nieuwsbrief april 2024

Nieuwsbrief april 2024

Nieuwsbrief april 2024

Nieuwe brochure


Recent hebben wij onze nieuwe brochure uitgebracht. Wij zijn trots op dit mooie resultaat en delen dit graag met u. Op onze website kunt onze brochure downloaden.Toch liever een papieren versie ontvangen? Stuur een mail naar sales@bibus.nl en wij sturen deze vrijlblijvend naar u toe. Klik op onderstaande link voor de brochure.

brochure_bibus_2024_web.pdf 


BIBUS op de ESEF Maakindustrie 2024

Afgelopen maand stond ons team voor het eerst als BIBUS op de ESEF Maakindustrie. Sinds de fusie van Mparts BV en BIBUS Romicon BV op 1 januari 2023 was dit dé gelegenheid om BIBUS en het gehele assortiment onder de aandacht te brengen. Op de stand zagen bezoekers niet alleen gasveren, actuatoren, pneumatiek en mechanische componenten, maar we konden met gepaste trots ook nieuwe productgroepen presenteren, zoals o.a. lineaire geleidingen. Wij kijken dan ook terug op een succesvolle beurs, waarbij wij veel kwalitatieve en inhoudelijke gesprekken hebben mogen voeren. Bedrijven wisten BIBUS te vinden om tot een oplossing te komen voor specifieke uitdagingen. Hebben wij u gemist of heeft u ons gemist en heeft u ook een uitdaging voor het team van BIBUS? Neem dan contact met ons op via sales@bibus.nl Klik op onderstaande link voor het blog over de ESEF of bekijk de video voor een compilatie van de ESEF.  

Bekijk hier het blog ESEF 2024

Bekijk hier de video


Kogelgeleidingen


De kwalitatief hoogwaardige kogelgeleidingen uit het assortiment van BIBUS kennen verschillende voordelen, zoals: spelingsvrije lineaire en/of roterende bewegingen, hoge precisie en lichte loopeigenschappen! Wij hebben een grote keuze in geleide assen, geleide bussen en kogelkooien. Ook voor klant specifieke producten kunt u terecht bij BIBUS. Klik op onderstaande link voor technische informatie of klik op de afbeelding voor een uitgebreide keuze uit deze kogelgeleidingen. 

Technische informatie kogelgeleidingen


Nieuwe productenpagina


De webshop van BIBUS wordt constant aangevuld met nieuwe, innovatieve producten. De producten die wij recent hebben toegevoegd zijn o.a. de verstelbare spangreep, opschroefscharnieren en de diagonale beugelgreep. Klik op onderstaande link voor de pagina met nieuwe producten.

Nieuwe producten