Nieuwsbrief december 2020

Nieuwsbrief december 2020

Nieuwsbrief december 2020

BIBUS in de praktijk: actuator voor een glazen vloerluik (wijn)kelder!

In dit artikel staat een historisch herenhuis centraal en met name de trap/toegang naar de wijnkelder. De eigenaar van het pand wilde graag een stijlvolle en praktische oplossing voor het verstellen van het glazen vloerluik naar de wijnkelder. Het luik bevindt zich middenin de kamer, waardoor de eeuwenoude wijnkelder vanuit de kamer goed zichtbaar is. Voor de keuze in materialen, vormen en 'verstelsystemen' is BIBUS benaderd om mee te denken!

Lees meer >>


WintersluitingWintersluiting

Het is weer de tijd van de feestdagen en gezelligheid. Let er op dat in deze periode de levertijden aangepast worden en wellicht langer dan normaal kunnen zijn.
BIBUS is gesloten van 25 december tot en met 3 januari. Wij staan weer tot uw beschikking vanaf 4 januari 2021. 

 




OverslagsluitingenOverslagsluitingen

Voor het afsluiten van panelen of deuren in de machine- en apparatenbouw kan BIBUS verschillende overslagsluitingen leveren. Van miniatuur tot heel groot en in diverse materialen van staal, RVS tot elastomeer. Maar ook een keuze in vergrendelplaten is mogelijk, van een metalen 'haak' plaat of een sluitplaat met tonopname. Dit omdat elk model een eigen toepassingsgebied heeft.  

Lees meer >>

 


gasveer configurator


RVS componentenrvs assortiment

Dient uw toepassing corrosiebestendig te zijn en zoekt u hier RVS componenten voor? BIBUS heeft in haar assortiment een ruim aanbod van RVS producten, variërend van RVS303 tm RVS316L. U kunt hierbij denken van arreteerbouten, kogelinsteekstiften, diverse knoppen tot aan gasveren en actuatoren. Aangezien de RVS producten over de verschillende productgroepen verspreid staan, kunt u het beste onze website bezoeken en bij het gewenste product het materiaalfilter op RVS zetten.

Lees meer >>