Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019

BIBUS, van advies en ontwerp naar realisatie

Als totaalleverancier op het gebied van openings- en sluitingsvraagstukken hebben wij een zeer omvangrijk assortiment van maar liefst 15.000 verschillende componenten. Van gasveren, actuatoren en hydraulische hoogteverstellingen tot scharnieren, handgrepen, diverse knoppen en sluitingen. Veel van onze producten zijn in diverse maten en materialen verkrijgbaar. Vanwege het ruime assortiment, kunnen en willen wij u graag adviseren over de juiste keuze. Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op.


Gasveren

Gasveren

Al jaren leveren wij het kwalitatief hoogwaardige pakket van de Duitse producent Bansbach. Zoals wij altijd zeggen, de Mercedes onder de gasveren. Een pakket dat varieert van conventionele gasveren, gastrekveren, gasdempers, quick ship gasveren tot blokkeerbare gasveren en mini-gasveren voor gebruik in compacte ruimtes. Alle gasveren worden klantspecifiek geleverd en de meeste gasveren zijn zowel leverbaar in staal als RVS. 

Bekijk gasveren >>

 

 


Actuatoren

Electrische lineaire in-lijn actuatoren zijn een aantrekkelijk alternatief voor lineaire geleidingen die hydraulisch of met gasveren aangedreven worden.

De actuator is krachtig, heeft een mooi design en kan in tal van toepassingen ingebouwd worden. De actuatoren zijn samen met de bevestigingsdelen in staal en RVS 316 leverbaar.

Ga naar actuatoren >>

 

 

 

 

 

 

 


 

Easymotion hydraulische hoogteverstelling

Het Easymotion systeem is een lineaire hydraulische hoogteverstelling welke doormiddel van één of meerdere cilinders werkt. De synchrone hoogteverstelling wordt bereikt door gelijktijdige regeling van iedere afzonderlijke cilinder.


Het Easymotion systeem bestaat uit een hydraulische pomp, regelcilinders en leidingen om alle componenten aan te sluiten. Het systeem kan worden bediend met een elektromotor of handmatige slinger.

Ga naar Easymotion systemen >>

 



Scharnieren Scharnieren

 De BH79 is een compleet RVS opschroefscharnier. Wij leveren een diversiteit   aan opliggende scharnieren in verschillende materialen.

 Met name voor de algemene industrie, HVAC-applicaties en de machine- en   apparatenbouw biedt ons assortiment uitkomst. De scharnieren zijn grofweg   onder te verdelen in opliggende- en binnenliggende scharnieren.

 

 


arreteerbouten

Arreteerbouten

Arreteerbouten worden onder andere gebruikt voor het vergrendelen of positioneren van werkstukken en gereedschappen of het op hoogte instellen van bureaus, stoelen en constructies.

Wij hebben arreteerbouten met of zonder arretering. Met arretering wil zeggen dat, wanneer de knop wordt uitgetrokken en een kwartslag gedraaid, de arreteerpen in ingetrokken positie blijft staan als de knop wordt losgelaten. Bij de uitvoering zonder arretering gaat de pen altijd terug in de uitgangspositie wanneer de knop wordt losgelaten.

Ga naar arreteerbouten >>