Nieuwsbrief juni 2020

Nieuwsbrief juni 2020

Nieuwsbrief juni 2020

BIBUS in de praktijk! A car that flies and a plane that drives!

Het is niet mogelijk om een betere omschrijving te geven van de vliegende auto van PAL-V. Vanuit een samenwerking tussen Nederlandse ingenieurs en Italiaanse designers is dit unieke product ontstaan. BIBUS is trots om waarde te hebben toegevoegd bij de productie en ontwikkeling van deze bijzondere auto.

Lees meer >>


Handsfree deuropenerHandsfree deuropener

Vanwege de Coronacrisis introduceert BIBUS een handsfree deuropener welke handcontact met de deurklink elimineert. De peddelvormige deuropener kan zonder het boren van gaten in een handomdraai worden bevestigd op cilindrische deurklinken. Met behulp van deze nieuwe hygiënische vinding kan optimale veiligheid worden gegarandeerd!

Lees meer >>

 

 


Gasveer vs Actuator

Wanneer een gasveer, wanneer een actuator?

Het is een vraag die voor veel ingenieurs in ontwerpprocessen opkomt: heb ik een actuator nodig of een gasveer? Hoe werken beide oplossingen eigenlijk en wat zijn de voor- en nadelen? BIBUS biedt veel kennis en mogelijkheden op het gebied van hoogte- en/of positieverstelling en helpt u graag bij het selecteren van de juiste keuze. Daarom worden in dit artikel de voor- en nadelen van gasveren en actuatoren toegelicht.

Lees meer >>


Magneten in assortimentMagneten

Wij hebben ons productportfolio uitgebreid met een range magneten. Zowel ronde als cilindrische en in diverse materialen en kleuren. Magneten zijn onder andere toe te passen in de machine- en apparatenbouw en in displays en vitrines. Ze zijn geschikt voor bijvoorbeeld het sluiten van een paneel of bevestiging.

Lees meer >>





Service & Kwaliteit

 

Bij BIBUS staat service hoog in het vaandel. Er wordt veel waarde gehecht aan het nakomen van afspraken, want afspraak is afspraak. Toonaangevende techniek en het te allen tijde bieden van ondersteuning en service zijn punten waarop wij ons onderscheiden in de markt, een aanpak die uniek is.

Lees meer >>