Nieuwsbrief maart 2021

Nieuwsbrief maart 2021

Nieuwsbrief maart 2021

Nieuw bij BIBUS! Zelfborgend, schroefdraad EN roterend! 

Het innovatieve van dit insteekhijsoog is de draaibare beugel! Deze beugel zal altijd uitlijnen in de trekrichting, zonder dat de stift draait. Hierdoor kan de constructie veilig worden opgetild en getransporteerd.

Daarnaast heeft dit insteekhijsoog OOK tijdbesparende voordelen, omdat de stift met schroefdraad in een draadgat wordt gestoken en met één druk op de knop weer ontgrendeld kan worden! Naast de standaard maten van M8 tot M24 (AP33) zijn ze ook leverbaar in een INCH uitvoering (AP32).

Lees meer >>


BeugelgrepenDe eerste serie van de Rohde beugelgrepen in de webshop!

De beugelgrepen gebogen (AE41), gebogen model 1 (AE43), haaks (AE42) en met coating (AE44) staan in de webshop! Van de onderliggende artikelen zijn naast de produktspecificatie, een technische omschrijving, foto en maatschets beschikbaar. Dit allemaal naast de 'online' voordelen zoals per artikel inzicht in levertijden, opvragen van samples, downloaden van CAD files, klantspecifieke kortingen en 24/7 bestellen!

Lees meer >>

 


Mparts in praktijk

Elektrisch verstelbare pompkast voor vijver

Voor vijvers en zwembaden zijn goede waterpompen van groot belang. De klant in kwestie had een waterdichte pompbak en wilde 'makkelijk' het luik open kunnen doen. Er zijn twee EasyE-50 lineaire actuatoren geplaatst, welke klantspecifiek zijn geprogrammeerd, waardoor ze soepel, synchroon en nauwkeurig het luik aansturen.

Lees meer >>


KMA serie industriële stootdempersIndustriële stootdempers

Het KMA-model is een instelbare stootdemper, zodat u de dempingskracht kunt regelen op basis van de impact snelheid. Met deze stootdemper kunt u in 12 stappen met een knop van 0 "naar 300" draaien, zodat het mogelijk is om de juiste demping in te stellen. Het KMA-model heeft een grote energie-absorptiecapaciteit vanwege het toenemende zuigeroppervlakte, en is te bestellen in de slaglengtes van 7 tot 50 mm.

Lees meer >>