Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019

Actuators

Lineaire actuators zijn elektrische apparaten die rotatiebewegingen in laagspannings-DC-motoren omzetten in lineaire duw/trekbewegingen. Een elektrische actuator is een zeer goede oplossing als u op zoek bent naar eenvoudige en nauwkeurige soepele bewegingsbeheersing. De actuators worden toegepast in toepassingen waarbij kantelen, tillen, trekken of duwen met een kracht tot 10.000 N nodig is.

BIBUS heeft 3 typen lineaire actuators in het assortiment. De easyE-35 (met een constante kracht tot 2.200 N), easyE-50 (tot 4.500 N) en easyE-60 (tot 10.000 N). De slag kan variëren van 50 - 750mm (langer op aanvraag). 

Lees verder >>


BesturingenBesturingen

Voor de actuators zijn diverse besturingen beschikbaar. Eenvoudige besturingen met plug- en play functie tot geavanceerde vooraf geprogrammeerde besturingen, geschikt voor één tot en met drie actuators.

Daarnaast zijn er ook mobiele oplossingen, zoals besturingen met een accu functie. Deze besturingen zijn leverbaar voor één tot en met vier actuators.

Bekijk besturingen >>


CAD Configurator Actuatoren


Connectoren en beugelsbevestigingsdelen actuator

Voor alle actuators zijn verschillende bevestigingsdelen beschikbaar. Bevestigingsdelen in diverse afmetingen maar ook beschikbaar in de materialen staal, RVS of kunststof (PA). 

Lees verder >>