Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief mei 2020

BIBUS breidt assortiment "Mäder persen" uit!

Het omvangrijke assortiment bevat persen variërend van kniehefboompersen, tandheugelpersen, pneumatische persen tot hydropneumatische persen, leverbaar in honderden verschillende uitvoeringen. Voor alle persen kan nu eenvoudig een offerte worden aangevraagd en alle nieuwe documentatie is tevens gekoppeld. 

Lees meer >>


Halder documentatie

Halder N6 documentatie

De nieuwe documentatie (N6) van Halder met norm-, machine- en bediendelen is beschikbaar! Deze nieuwe editie bevat maar liefst 1.000 pagina's en meer dan 12.000 produkten. Behalve een groot aantal nieuwe onderdelen bevat de catalogus ook uitbreidingen van de bestaande series. Waarvan een groot gedeelte al beschikbaar is in onze webshop! Wilt u de N6 ontvangen vul dan ons contactformulier in. 

 




Mparts in de praktijk

BIBUS in de praktijk: clinch machines

Sinds 1982 voorziet DOCO International de deurenindustrie van oplossingen en componenten. Ondertussen is de onderneming gegroeid en is DOCO actief in meer dan 60 landen op 5 continenten. Met advies op maat en kwalitatieve mechanische componenten en machines helpt BIBUS DOCO om nieuwe componenten te kunnen ontwikkelen, totaaloplossingen te bieden en processen te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is de mobiele clinch machine van Attexor die door DOCO in gebruik is genomen. 

Lees meer >>


Motion control dempersMotion control dempers

Bij dit soort dempers is de dempingskracht in beide richtingen (in trek- en duwrichting) verstelbaar. Deze zeer eenvoudige aanpassing wordt gedaan door aan de bedieningsknoppen te draaien, die zich buiten de demper bevinden. Het is ook mogelijk om de dempingskracht te veranderen, zelfs als de demper is geïnstalleerd in de applicatie.

Lees meer >>




Onze nieuwe BIBUS brochure is nu beschikbaar!

Brochure Mparts