Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief mei 2022

BIBUS in de praktijk: blokscharnieren in de maritieme sector

Nederland en de maritieme industrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons land staat internationaal hoog aangeschreven op het gebied van het ontwerp en vervaardiging van schepen. BIBUS werkt geregeld samen met innovatieve Nederlandse bedrijven uit deze sector. Een voorbeeld van de combinatie van het toepassen van hoogwaardige mechanische componenten en stijlvolle innovatieve schepen, is terug te zien in deze praktijktoepassing!

LEKKER Boats produceert comfortabele en stijlvolle zeewaardige sloepen. Deze schepen halen tot 50 knopen en zijn beschikbaar in verschillende modellen: de Damsko 750 en de Damsko 1000. De boten worden handgemaakt en zijn volledig klantspecifiek in te richten.

Als u op onderstaande button klikt dan leest u wat BIBUS geleverd heeft en kunt u de video zien van de mogelijkheden die de Damsko’s bieden!

Lees meer >>

klantcase Lekker Boats


Sterknoppen RVS

NIEUW: RVS A4 Sterknop DIN 6336

Naast de ‘gewone’ sterknoppen DIN 6336 met draadeind die we al in het assortiment hadden, hebben we de RVS mat gestraalde sterknoppen EN de RVS A4 versie toegevoegd!

De RVS A4 versie zorgt voor maximale corrosiebestendigheid, met name zeer geschikt voor toepassingen met hoge hygiënische eisen (bv voedingsindustrie).

Maar deze zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor in de maritieme sector!

Lees meer >>

 


motion control instelbare dempers

Motion control 'instelbare' dempers!

Motion control dempers worden gebruikt als veiligheidselement om de snelheid van bewegende massa’s te controleren. Motion control demping is een algemene benaming voor speciale vertragende easylift producten, die gebruikt kunnen worden voor verschillende veiligheids- en bedieningsfuncties. Zo is er de serie “standaard’’ dempers welke zich kenmerkt door een demping over de gehele slag.

Maar er zijn ook ‘’instelbare’’ dempers! Indien afwijkend of het niet duidelijk is welke demping intensiteit verreist is, raden wij de instelbare easylift MC-demper of HB-demper aan. Het grote verschil tussen de MC-demper en de HB-demper is dat bij de MC-demper de demping intensiteit kan dan worden aangepast als de gasveer reeds gemonteerd is! 

Lees meer >>


video accutang blindklinknagels

Accutang voor blindklinknagels!

Naast de accutang voor blindklinkmoeren hebben we ook een accutang voor blindklinknagels in het assortiment! Het grote voordeel van blindklinkgereedschap met accu is dat u ‘draadloos’ op iedere locatie kunt werken. U bent niet afhankelijk van een stroompunt of persluchtvoorziening.

Klik op 'lees meer' om de specificaties te zien van de blindklinknageltang met accu. Wilt u de werking ervan zien klik dan op de onderstaande button van de video! 

Lees meer >> of Bekijk video >>