Nieuwsbrief november 2020

Nieuwsbrief november 2020

Nieuwsbrief november 2020

BIBUS, de partner voor Heating, Ventilation en Air Conditioning branche (HVAC).

Als technische groothandel levert BIBUS een breed scala aan producten & advies aan bedrijven uit de HVAC-branche. Deze sector is werkzaam in de luchtbehandeling van gebouwen denkend aan o.a. luchtbehandelingskasten, ventilatoren, toevoerkanalen en verwarmings- en koelelementen. Populaire Mparts producten die in de HVAC gebruikt worden zijn bijvoorbeeld: scharnieren, diverse sluitsystemen en sloten. Naast deze mechanische componenten levert Mparts ook machines die gebruikt worden om HVAC-installaties te fabriceren. Vooral de mobiele clinch machines worden veelal toegepast om het dunne plaatwerk te verbinden.

Lees meer >>


Coming soon...Coming soon

Binnen BIBUS zijn we altijd druk bezig met vernieuwingen. Hier horen ook nieuwe producten bij. Binnenkort lanceren wij een geheel nieuwe generatie in-lijn actuatoren! 
Bij deze nieuwe generatie actuatoren is de besturing geïntegreerd in de actuator en deze zal onder de naam EEL-35/50/60i worden gelanceerd.  
 
Hou onze website en nieuwsbrief goed in de gaten voor meer informatie!

 

 


Kogelpotten

NIEUW! Kogelpotten

Kogelpotten zijn elementen met een zeer lage wrijvingsweerstand. Zij worden vooral gebruikt als bouwstenen in transportsystemen, toevoerunits en bewerkings- en verpakkingsinrichtingen waarmee stukgoederen makkelijk verschoven, gedraaid en gestuurd kunnen worden. Kogelpotten zijn zeer flexibel en betrouwbaar en daardoor niet meer uit de huidige interne transporttechniek weg te denken!

Lees meer >> 




Q&A clinchen

Clinchen als duurzaam alternatief voor puntlassen

Clinchen is ten opzichte van puntlassen milieuvriendelijker, voordeliger, veiliger en duurzamer. Maar, wat is clinchen eigenlijk precies? En, in welke toepassingen kan clinchen een uitkomst bieden? In dit artikel wordt een antwoord gegeven op deze vragen en andere! 

Lees meer >>


AfdichtingenAfdichtingen

Afdichtingen (afdichtingsprofielen) zijn er in vele soorten, maten en materialen. Het assortiment beslaat een brede range van raamrubbers tot aan randbescherming.

Met name voor de algemene industrie, HVAC-applicaties en de machine- en apparatenbouw biedt het afdichtingenpakket uitkomst.

Lees meer >>