Nieuwsbrief oktober 2021

Nieuwsbrief oktober 2021

Nieuwsbrief oktober 2021

BIBUS in de praktijk: Mechanische componenten voor handgemaakte fietsen!

Prachtige bedrijven verdienen prachtige componenten. Het Amsterdamse Roetz-Bikes verdient de noemer ‘prachtig bedrijf’ zonder twijfel. Het bedrijf wil niets minder dan de wereld verbeteren en de manier waarop ze dit doen is net zo innovatief als dat het uniek is. Wat de fietsen van Roetz-Bikes zo uniek maakt en welke bijdrage BIBUS daarbij levert, leest u in deze parktijktoepassing.

Lees meer >>


Spangrepen

Ons 'totaal' assortiment spangrepen

BIBUS heeft een ruim assortiment spangrepen waaronder vaste en verstelbare spangrepen en spanhendels tot aan excentersnelspanners.
Vaste en verstelbare spangrepen zijn voor toepassingen waarbij iets moet worden ingeklemd, gefixeerd of gepositioneerd! De bedieningsvorm in de verstelbare uitvoering kan variëren van een drukknop tot een knop met zaagsnede tot aan handmatig. Allemaal zijn ze aan de binnenzijde voorzien van een arretering. 

Lees meer >>


Formulier actuator samenstellen

Vernieuwd formulier: stel zelf je actuator samen

Aan de hand van dit nieuwe formulier kan een klantspecifieke lineaire actuator door u zelf  worden samengesteld. Na het doorlopen van de vragen en het verzenden van het formulier, wordt er door één van onze specialisten een op maat gemaakte offerte opgesteld en toegestuurd! Voor die tijd al vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met BIBUS, de actuator-specialist.

Lees meer >>


Een kant-en-klare gasveer of op maat?Gasveren op maat of kant en klaar

Met een compleet assortiment aan gasveren bieden wij voor iedere toepassing de beste oplossing. Wij kunnen de exact benodigde gasveren specificeren, die nodig zijn om de prestaties van uw toepassing te optimaliseren!

Wij leveren alle soorten gasveren die denkbaar zijn en dus klantspecifiek. Het programma bestaat onder andere uit gasdrukveren, gastrekveren, gasdempers en blokkeerbare gasveren. Gasveren leverbaar in de materialen staal, RVS (304 en 316L) en aluminium.

Lees meer >>


Persen

Investering voor het einde van het jaar?

Het omvangrijke assortiment "Mäder persen" bevat persen variërend van kniehefboompersen, tandheugelpersen, pneumatische persen tot hydropneumatische persen, leverbaar in honderden verschillende uitvoeringen. Voor alle persen kan nu eenvoudig een offerte worden aangevraagd en tevens is alle nieuwe documentatie gekoppeld. Bekijk onder 'lees meer' de diverse video's van de verschillende persen, de werkingen en de accesoires.

Lees meer >>