Riembeugel en multi gereedschap voor geweren

Riembeugel en multi gereedschap voor geweren

Riembeugel en multi gereedschap voor geweren

Riembeugel-gewerenVoor trainingen en wedstrijden op schietbanen is het verplicht om de draagriem van de geweren te verwijderen. Voor de meeste draagriemen is dit zeer omslachtig. J. P. Sauer & Sohn GmbH hebben in samenwerking met Erwin Halder KG een mechanisme ontwikkeld waarmee de draagriem eenvoudig, geruisloos en snel van het geweer afgehaald kan worden.

Daarnaast is in samenwerking een gereedschap ontwikkeld die gebruikt kan worden als inbussleutel. Dit gereedschap wordt gebruikt als oplossing om tijdrovende taken als het kaliber veranderen te vereenvoudigen en te versnellen. De diverse beugels voor het verwijderen van de draadriem voor de geweren zijn ontworpen op basis van de bewezen kogel borgpen technologie. De combinatie van het gereedschap in samenwerking met het mechanisme voor de draagriem maken het systeem bijzonder geschikt voor de wapenindustrie.


De riembeugel is verkrijgbaar in RVS of verchroomd RVS. Deze extra bescherming tegen corrosie geeft de riembeugel een zwarte kleur die perfect integreert in de algehele look van het geweer. Speciale maten en alternatieve ontwerpen zijn op verzoek leverbaar.

RiemenbugelDe koppeling van de riembeugel is gebaseerd op de kogel vergrendelpen technologie die reeds heeft bewezen effectief te zijn in vele toepassingen. Bernd Janner, Sales Executive voor Erwin Halder KG: "Dankzij hun eenvoudige functionaliteit, zijn onze kogel borgpennen geschikt voor verbindingen die vaak moet worden losgemaakt. Al in vele sectoren wordt er vertrouwd op het vergrendelingselement.

 

Deze eenvoudige technologie is bijzonder geschikt voor hoogwaardige jachtgeweren, zoals die vervaardigd door Sauer. Door één druk op de knop wordt de riembeugel losgemaakt of vastgeklikt. Met het gebruik van de kogel borgpennen kan de beugel geluidsloos zo vaak als gewenst worden geplaatst of verwijderd.

Een slimme, zeer hoog kaliber oplossing

Omdat de speciale riembeugel technologie volledig in de smaak viel bij geweer eigenaren, zijn de experts van Sauer en Erwin Halder KG nogmaals bij elkaar gaan zitten voor het ontwerp en de productie van een zeer speciaal gereedschap. Gezamenlijk is een gereedschap ontwikkeld die het mogelijk maakt om de modulair opgebouwde geweren aan te passen en in te stellen voor optimale performance. Het gereedschap bestaat uit een uitklapbare sleutel waarmee het geweer ingesteld en aangepast kan worden. Deze sleutel zit aan de riembeugel en wordt in de kolf bevestigd. Hierdoor is hij dus altijd voorhandig.

 

De universele sleutel wordt eveneens geborgd met het kogel vergrendelpen-systeem. Met de ontwikkeling van deze universele riembeugel en gereedschap is een oplossing gecreëerd die ervoor kan bijdragen dat wapens flexibeler en eenvoudiger gebruikt kunnen worden.

 

Download de documentatie >>

Riembeugel