Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018

Snelspanners

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met snelspanners. Snelspanners zijn klemmen die het kniehefboomprincipe toepassen. De snelspanners worden onder andere gebruikt in de metaalbewerkende industrie bij het boren, lassen en slijpen.

De spanners zijn zelfklemmend en blijven vergrendeld, waardoor ze bestand zijn tegen de kracht die wordt geproduceerd bij het bewerken van componenten. Lees verder >


 

Download documentatieWist u dat...

Wij van al onze producten nieuwe documentatie op onze website hebben staan? De documentatie van alle producten staat netjes gecategoriseerd en bevat alle technische informatie die nodig is om de juiste keuze te maken.

Alle documentatie is vrij te downloaden en voor iedereen beschikbaar. Download documentatie





Kogelpotten

Kogelpotten

Kogelpotten worden toegepast waar objecten op eenvoudige wijze in alle richtingen horizontaal verplaatst moeten kunnen worden.

Kogelpotten worden vooral gebruikt in transportsystemen, toevoerunits, bewerkings- en verpakkingsinrichtingen. De kogelpotten kunnen in de materialen staal, RVS en kunststof geleverd worden. Bekijk kogelpotten >




Bent u al klant


RVS gasverenRVS gasveren

RVS gasveren worden toegepast wanneer gasveren in contact komen met water of moeten voldoen aan hygiënische eisen, bijvoorbeeld in de voedsel en chemicaliën industrie.

Wij leveren RVS 304 en 316L gasveren in een groot aantal verschillende typen, lengtes en krachten. Gasdrukverengastrekverenblokkeerbare gasveren en dempers kunnen allemaal in RVS geleverd worden.

 

 


RVS bevestigingsdelen voor gasverenRVS bevestigingsdelen

Bevestigingsdelen worden gebruikt om gasveren in de toepassing te installeren. Voor de RVS gasveren hebben wij een breed assortiment RVS bevestigingsdelen.

Wij hebben onder andere scharnierogen, draad, kogelgewrichten, gaffels en beugels die wij in diverse maten in RVS leveren. Bekijk bevestigingsdelen >





RVS actuatorenRVS actuatoren

Electrische lineaire in-lijn actuatoren zijn een aantrekkelijk alternatief voor lineaire geleidingen die hydraulisch of met gasveren aangedreven worden.

De RVS actuator is krachtig, heeft een mooi design en kan in tal van toepassingen ingebouwd worden. De actuatoren zijn samen met de bevestigingsdelen ook in RVS 316 leverbaar.
Bekijk actuatoren >