Nieuwsbrief juli 2020

Nieuwsbrief juli 2020

Nieuwsbrief juli 2020

NGI hygiënisch gecertificeerde stelvoeten

Speciaal voor de voedingsmiddelen- en de farmaceutische industrie heeft BIBUS een breed assortiment NGI gecertificeerde hygiënische stelvoeten in het assortiment. Deze stelvoeten zijn onder andere EHEDG en USDA gecertificeerd, kennen een zelfdrainage oppervlak, zijn hermetisch afgesloten om bacteriënvorming te vorkomen en bestaan uit FDA-goedgekeurd anti vibrati en anti-slip rubber en RVS. Bij iedere levering van deze stelvoeten ontvangt u tevens een officieel hygiënisch gecertificeerd document. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden die deze componenten uw firma kunnen bieden? Klik dan hieronder voor meer informatie of neem direct vrijblijvend contact op met BIBUS.

Lees meer >>>


Extrasnelspanner

Extrasnelspanners

Wilt u snel, eenvoudig en met veel klemkracht spannen dan zijn de comfortabele design excenterspanners met draadbus of draadeind de ideale oplossing. Het ontwerp is gebaseerd om een relatief lage manuele kracht te converteren naar een hoge spankracht. De ‘slag’ kan eenvoudig worden aangepast door positieverstelling van het schroefdraad.

Lees meer >>>

 

 


habru

BIBUS in de praktijk: blokkeerbare gasveren voor de medische sector

Habru levert als Nederlands familiebedrijf al onderzoeksbanken aan huisartsen sinds 1970! Sindsdien ontwerpt, ontwikkelt, bekleedt, assembleert, levert, onderhoudt en vervangt het bedrijf medische onderzoeksbanken. Habru vroeg BIBUS om mee te denken om tot de ideale oplossing te komen voor de positieverstelling van de rugleuning.

Lees meer >>>


Mparts

Betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit staan bij BIBUS altijd voorop en het team van goed opgeleide en gemotiveerde mensen heeft veel kennis en ruime praktijkervaring. Medewerkers van dé specialist in mechanische oplossingen en componenten denken bovendien altijd met de klant mee over oplossingen voor zowel de korte als lange termijn. Dit alles maakt BIBUS tot een dynamische, proactieve partner waarbij optimale samenwerking centraal staat.

Lees meer >>>