Nieuwsbrief oktober 2020

Nieuwsbrief oktober 2020

Nieuwsbrief oktober 2020

BIBUS in de praktijk: gebruiksvriendelijkheid op Amsterdamse trams

De aanleiding voor dit project was de wens van GVB om meer gebruiksvriendelijkheid te kunnen bieden op de Amsterdamse trams. De open servicebalies moesten zowel de reizigers meer service bieden als zorgen voor een ergonomische werkplek, aangepast naar de wensen van het personeel. BIBUS en Hemlock hebben samengewerkt om de uiteindelijke oplossing voor GVB te realiseren: een multi-functionele baliewerkplek.

Lees meer >>


Motorkapsluitingen

"Motorkap" sluitingen

BIBUS heeft een 4-tal "motorkap" sluitingen in het assortiment, waarmee eenvoudig en snel een (motor)kap, klep, paneel of deur is te vergrendelen en te ontgrendelen (volgens het zogenaamde Slam-Action principe). Dit principe berust zich op een excentermechanisme in combinatie met een veer. Bij een bepaalde positie wordt de toepassing door veerkracht dicht getrokken (en gehouden) en is hierdoor trillingsbestendig.

Lees meer >>

 


NIEUW! Oplegbout met kunststof aanslagOplegbouten met kunststof aanslag

Oplegbouten met een blauwe PEEK kunststof aanslag voor het spannen, klemmen of steunen van werkstukken met (niet-)parallelle oppervlakken. Deze nieuwe gepatenteerde serie oplegbouten is speciaal ontwikkeld voor kwetsbare ondergronden, denk aan materialen die in geen geval mogen beschadigen! 

Lees meer >>

 

 


Banner klantaccount


Stootdemper berekenen

Hoe bereken je de juiste stootdemper?

Het berekenen van de juiste stootdemper voor uw toepassing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met het doorlopen van de verschillende stappen van de stootdemper configurator, bijvoorbeeld bij het bepalen van de richting, plaatsing en aandrijving helpt BIBUS u de juiste keuze te maken.

Lees meer >>