Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017

Mechanische componenten voor straatmeubilair en openbare ruimten

Voor de inrichting van openbare ruimten wordt een diversiteit van straatmeubilair gebruikt. In al deze producten worden mechanische componenten toegepast. Denk aan gasveren, scharnieren, sloten en sluitingen, grepen en nog veel meer. Met zo’n 30.000 producten in het assortiment is Mparts een succesvolle Nederlandse onderneming die technisch hoogwaardige industriële componenten levert aan onder meer ontwikkelaars en producenten van straatmeubilair. 

Lees meer >>

Toepassingen
Onze producten worden onder andere toegepast in het volgende straatmeubilair:

  • Fietsenstallingen;
  • Putkasten;
  • Containers;
  • Elektriciteitskasten;
  • Prullenbakken;
  • Speeltoestellen;
  • Bushokjes;
  • Displays.

Endoscopie Documentatie


Kogelpotten

Kogelpotten zijn elementen met een zeer lage wrijvingsweerstand. Zij worden vooral gebruikt als bouwstenen in transportsystemen, toevoerunits en bewerkings- en verpakkingsinrichtingen waarmee stukgoederen makkelijk verschoven, gedraaid en gestuurd kunnen worden. Kogelpotten zijn zeer flexibel en betrouwbaar en daardoor niet meer uit de huidige interne transporttechniek weg te denken. Lees meer >>


spanelementen

Pendelopzetstukken “self-resetting” voor opspansystemen

Mparts heeft haar assortiment pendelopzetstukken uitgebreidt met een nieuwe gepatenteerde serie opzetstukken met “self-resetting” mechanisme welke naar de neutrale positie terugkeren. De werking van deze elementen is gebaseerd op een vlakke krachtoverbrenging met bewegende kogel.

Kogeldrukbouten zijn te gebruiken voor het spannen, klemmen of steunen van werkstukken met (niet-)parallelle oppervlakken. De nieuwe serie bestaat uit 8 modellen.

Lees meer >>

 


kleine-blokkeerbare-gasveren

Extra kleine blokkeerbare gasveren

Mparts levert nu ook blokkeerbare gasveren met een zuigerstang diameter van 6 mm en cilinder diameter van 15 mm, 19 mm of 22 mm!

De extra kleine blokkeerbare gasveren hebben een vlakke krachtscurve door een geoptimaliseerde progressiviteit. Dit betekent voor de gebruiker dat de uitgaande kracht van de gasveer op ieder punt bijna hetzelfde is. Natuurlijk kunnen wij deze gasveer ook precies volgens uw configuratie leveren. U krijgt de slag, drukkracht en bevestigingsdelen die u nodig heeft voor uw toepassing.

Lees meer >>


movie_clinchtang

SC 0404 IP clinch machine, 100% pneumatisch

De IP serie is uitermate geschikt voor het samenstellen van profielen of gevouwen randen die een grotere bek opening vereisen. De snelle en veilige pneumatische clinch machines zijn een perfecte oplossing voor dergelijke toepassingen. De machines werken 100% pneumatisch en hebben hierdoor weinig onderhoud nodig (lees geen olielekkage en lucht in olie) en zijn multi inzetbaar.

Lees meer >>